Regelmatig ontvangen wij leuke reacties van Bruidsparen en/of Trouwambtenaren etc.
Wij vinden het een eer deze reacties te mogen plaatsen.

WIJ WENSEN AL ONZE GETROUWDE EN KOMENDE BRUIDSPAREN FIJNE GEZELLIGE FEESTDAGEN EN EEN FANTASTISCH 2018!!

 


We hebben Wim en Wilma gevonden via onze trouwambtenaar en gelijk na het eerste gesprek wisten we het al: dit komt helemaal goed! Wim en Wilma vullen elkaar heel goed aan en dat maakt dat we een hele mooie reportage hebben gekregen van onze trouwdag. Ze dachten met alles mee, hebben ons verhaal van de dag verteld en waren ontzettend prettig om mee op te trekken. Een absolute aanrader!

We waren op zoek naar een fotograaf voor ons huwelijk. Hadden om ons heen geïnformeerd en kwamen niet tot een beslissing. Het gevoel moest voor ons beide goed zijn.

Ik vulde via google een formulier voor een offerte in. Had hem op verzenden gedrukt en had nog geen 2 minuten later Wim aan de telefoon, om kennis te maken en vertelde dat hij de offerte die dag nog zou versturen. Door de snelle reactie en de vriendelijkheid wisten we dat we dit wilde. Mede doordat de foto’s meer beleving en emotie in zaten dan bij andere fotografen.

We hebben onze trouwdag met veel plezier, ontspannenheid en intens beleeft. Het voelde niet dat we fotografen om ons heen hadden. De ervaring dat Wim en Wilma samen kwamen was voor ons een mooie aanvulling. De manier van fotograferen was daardoor ook anders en een super aanvulling op elkaar. We kunnen daardoor ook iedereen aanraden die zichzelf wil zijn, je goed terecht kun bij hun. Ze laten jezelf zijn en denken mee.

We kijken met veel plezier naar alle foto’s en beleven de dag telkens weer. We hadden die dag Dennis Tetro om de dag te filmen. De samenwerking met elkaar was voor ons erg speciaal. Het is jammer dat de dag zo snel voorbij is. We raden daarom ook echt aan om belevende foto’s of film te hebben om deze dag telkens weer te beleven.

Hartelijk dank Wim en Wilma jullie hebben onze dag met al zijn emoties super verfijnd vastgelegd. Dank voor alles Arie en Ken

Heel erg tevreden met het proces, communicatie, adviezen, houding op de dag zelf en het resultaat. Wij wilden op het strand foto’s maken echter het was hier te koud voor, wim kwam met de suggestie van het Louman museum. Wij kenden deze locatie niet en waren meteen enthousiast toen wij de website zagen. Het paste helemaal bij ons!

Tijdens onze eerste afspraak in de fotostudio in Zoetermeer, werden wij zeer vriendelijk en warm ontvangen door Wim en Wilma. Na een persoonlijke kennismaking vertelden Wim en Wilma bevlogen over hun vak, welke mogelijkheden er allemaal waren en kregen we een indruk van de ruime ervaring, professionaliteit en creativiteit van Wim en Wilma. Dit overviel ons allemaal wel een beetje. Na het zien van een aantal fotoboeken waren wij overtuigd. ‘Dit is de kwaliteit die wij zoeken’. Met heel veel tips en informatie keerden wij huiswaarts.

De volgende dag, na er samen nog eens goed over nagepraat te hebben tijdens een wandeling, wisten wij het zeker, aan Wim en Wilma vertrouwen we onze trouw fotoreportage toe, ‘Vakfotografie Wim Stad’ is DE fotograaf die wij zoeken. Die zelfde dag nog waren wij, op ons verzoek, wederom van harte welkom in Zoetermeer om alles definitief te maken. Dit gaf een fijn en vertrouwd gevoel.

Op vrijdag 12 oktober 2012 zijn Lous en ik getrouwd. In de vroege ochtend was Wilma in het ouderlijk huis van Lous in Apeldoorn om foto’s te maken van het aankleden. Traditiegetrouw mochten bruid en bruidegom de laatste nacht voor het huwelijk niet gezamenlijk doorbrengen dus sliep Patrick in een hotel. Wim was al vroeg aanwezig om het vertrek van Patrick, naar het ouderlijk huis van Lous per stralend witte limousine vast te leggen.

Wim pakte mijn mobiele telefoon af en zei ‘Jij gaat vandaag genieten en ik regel alles’.

Tijdens alle bijzondere momenten zoals het ophalen van de bruid, onze fotoreportage in Theater Orpheus te Apeldoorn, de trouwceremonie in de Merenveld te Utrecht, familiefoto’s, taart aansnijden, openingsdans etc. waren Wim en Wilma onze regisseurs en zorgden zij bij ieder bijzonder moment voor de juiste foto. Ook toen onze planning na de ceremonie even anders liep dan dat wij vooraf hadden bedacht, waren Wim en Wilma er voor ons en hebben zij als professionele (extra) ceremoniemeesters, alles weer in goede banen weten te leiden. Wim heeft, op voor ons cruciale momenten, stress weggenomen en kordaat gehandeld.

Na onze bruiloft werd ons geduld wel even op de proef gesteld, doordat wij vrij lang moesten wachten op ons trouwfotoalbum. Maar… ons wachten werd beloond met een werkelijk SCHITTEREND eindresultaat. Wij waren onder de indruk van ons trouwfotoalbum.
Van veel vrienden en familie, aan wie wij ons mooie trouwalbum met trots laten zien, krijgen we te horen dat zij nog nooit zulke mooie en originele foto’s hebben gezien.
Met enige regelmaat bladeren wij nog door ons geweldige album en genieten dan weer na van onze trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten.

Vakfotografie Wim (en Wilma) stad doet zijn naam zeker eer aan.

Wim en Wilma, ontzettend bedankt voor alles!

Lous en Patrick Schouten van Kempen uit Papendrecht.

14 Oktober 2016, de dag waarop wij elkaar het zogeheten ‘Ja’ woord gaven. Omringt door vrienden, familie en…. 2 fotografen. Van te voren konden wij ons moeilijk voorstellen dat het kiezen van een fotograaf, of zoals in ons geval 2 fotografen, een moeilijke keuze zou zijn. Tot het moment dat je je realiseert dat het juist die personen zijn die vanaf moment 1 tot aan enige tijd na de ceremonie constant aanwezig zijn. Dan realiseer je je pas goed dat de klik en een goed gevoel, naast het kunnen maken van goede foto’s, 2 zeer belangrijke eigenschappen zijn.

Vanaf het moment dat wij bij ons huis weer samen waren en de dag echt ging beginnen zijn Wim en Wilma er bij geweest, uiteraard om foto’s te maken ons op ons gemakt te laten voelen en ons geregeld te laten realiseren dat we vooral moesten genieten. Met veel lachen en soms serieuze momenten hebben wij bij de ruïne van Heenvliet schitterende foto’s gemaakt die wij nog steeds met veel trots en een heel goed gevoel aan iedereen laten zien.

Pas achteraf, na het kijken van de foto’s, zagen we dat we tijdens de ceremonie constant gefotografeerd zijn. Iets wat wij zelf (wellicht ook wel logisch) niet eens door hebben gehad. Maar wat ik nog veel belangrijker vindt, ook onze gasten niet. En het mooie van 2 fotografen ?!? Niet alleen wij zijn vastgelegd op de gevoelige plaat ook onze ouders, broers, zussen, opa en oma en tal van andere gasten.

Wim en Wilma nogmaals harstikke bedankt voor de fantastische foto’s, het aanraden van Raimond als trouwambtenaar maar zeker voor het onderdeel zijn van deze dag op de manier zoals jullie dat gedaan hebben. Wellicht tot ziens op een volgende bruiloft, wij zullen jullie bij iedereen aanraden.

Johan en Rosita

Een heerlijk dynamisch duo, die niet alleen mooie foto’s maken, maar ook je hele dag maken ;).
Hele toffe, originele, levendige en oprechte foto’s.

 

 

 

Wim stad hebben wij gevonden via mond op mond reclame. Na ons eerste gepsrek waren wij zeer enthousiast en waren we eigenlijk al overstag om met Wim en Wilma in zee te gaan om de mooiste dag van ons leven (10-10-2014) vast te leggen.
Ook heeft Wim veel connecties in deze wereld en dit zorgt voor leuke ideeën en mooie momenten voor op de dag zelf.

Op de dag zelf hadden Wim en Wilma goede ideeen en aanbevelingen voor het maken van foto’s.
Dit ging op een zeer speelse wijze en het voelde zeer vertrouwd!
We hebben pas geleden ons boek opgehaald en we moeten zeggen het is een juweel geworden!
Wilma heeft haar uiterste best gedaan om van de dag zelf een mooi verhaal te maken.

Wij zijn zeer tevreden en raden andere mensen Wim en Wilma zeer aan.

We were fortunate to find Wim and Wilma to help us with photographs at our wedding on relatively short notice.

They were excellent in communication and made us feel very comfortable with all the arrangements. We were able to meet with them at their lovely studio and were able to see a lot of their previous work. This put us at much ease.
At the day of the wedding they were there from the start and really also helped calm our nerves when a few things started to go wrong – as they always do when you expect them to be perfect!

It was comforting and lovely to have Wim and Wilma around. What we especially liked about the work is that both Wim and Wilma took photographs from different angles that gave a slightly different feeling and touch to the events of the day.

The outcome is absolutely fabulous. They were very accommodating to our needs when choosing the photos that we wanted in our album.

We are very thankful to Wim and Wilma for making our special day extra special with their personal touch.

Op 25 juni 2014 zijn mijn man en ik in het huwelijk getreden. Deze voor ons onvergetelijke dag is door vakfotografie Wim Stad fotografisch vastgelegd. Op professionele maar ook speelse wijze zijn al onze momenten deze dag door Wim en zijn vrouw Wilma ontzettend mooi gefotografeerd. Niet te vergeten dat zijn vrouw Wilma er naderhand een vreselijk mooi en origineel trouwboek van heeft gemaakt. Nog geregeld kijken wij erin terug en worden we weer meegesleept in alles wat voor ons speciaal was deze dag. Over 12,5 jaar hangen we zeker weer aan de bel!

Wim en Wilma bedankt!

Groetjes Ellen en André van Roon

 

Donderdag 17 Augustus was voor ons een heel bijzondere dag….
Wat ons betrof was alles in kanten en kruiken.
We waren erg blij dat we twee vakfotografen hadden: Wim en Wilma Stad.
Zodoende waren we verzekerd dat we niets zouden missen en dat alles door hun vastgelegd zou worden.
Het prettige aan dit stel is, ze zijn volledig op elkaar ingesteld. Ze hebben weinig woorden nodig. Ze denken met de ceremoniemeester mee.
Hebben voor alles een oplossing . Hetzij voor een vlekje of een traantje.
Onze Wim had alles bij de hand. We moesten in het begin wel even een beetje wennen aan de poses van Wim.
Achteraf bleken dat hele mooie foto’s te zijn.
We hebben de preview reeds gezien en kregen alvast een mini album mee.
We hebben geen spijt dat we voor Wim en Wilma gekozen hebben.
We hebben heel veel plezier met hun beleefd!
We kunnen terugblikken op een mooie dag en kijken vol spanning uit naar ons trouwalbum.”
Henna en Albert Hofblij

Lieve Wim en Wilma,

Wij hebben op 31 mei 2013 een hele mooie trouwdag gehad en hier hebben jullie zeker aan meegeholpen!
We hadden prachtig mooi weer en de mensen om ons heen, die we het meeste liefhebben.
Om 12.00 uur was de ceremonie en later in de middag zijn we naar Bleiswijk gegaan, naar De Binnentuin, om daar de reportage te maken.
Wat hebben we een lol gehad en wat zijn er een hoop foto,s gemaakt!
Wim die af en toe lekker ondeugend kan zijn en Wilma met haar rustige uitstraling.
Dit heeft geresulteerd in een prachtig mooi fotoalbum.
We zijn hier zo blij mee en zo trots op!!
We kijken nog regelmatig in het boek en beleven de dag weer helemaal opnieuw.
Wim en Wilma, hartelijk bedankt voor jullie geweldige medewerking aan deze bijzondere dag!!!

Liefs van Alex en Denise Hermsen uit Zwijndrecht.

Beste Wim en Wilma,

Bij het allereerste contact kregen we gelijk een goed gevoel. Dat Wim en Wilma prachtige foto’s kunnen maken is duidelijk. Hun ervaring en pragmatische aanpak (verdiepen in locaties, type fotoalbums…) hebben wij, in aanloop naar de huwelijksdag, als erg fijn ervaren.

Gedurende de dag zelf werken ze goed samen en vullen ze elkaar super goed aan.  Het resultaat is een zeer mooie collectie foto’s die de essentie van onze speciale dag mooi weergeeft. En hier blijft het niet bij. Ze hebben een prachtig trouwalbum aangeleverd waar we altijd met plezier zullen nagenieten.

David en Eline Mores.

Lieve Wim & Wilma,

Wij vonden het heel lastig om een fotograaf te vinden,na veel zoeken op internet kwamen wij uit bij jullie website, gelijk heb ik een mail gestuurd voor een afspraak na het zien van alle foto’s.

Bij de eerste afspraak kregen wij samen gelijk een goed gevoel door jullie openheid en enthousiasme, ook omdat wij totaal geen idee hadden over hoe wij een bruiloft moesten organiseren (geen voorbeelden) we kregen van jullie een mooie lijst over het organiseren van een bruiloft, hier hebben wij heel veel aan gehad.

Op Vrijdag 02-09- 2016 was onze grote dag, na een prachtige fotoserie thuis zijn we met jullie naar de haven van Scheveningen vertrokken en later naar het strand voor de fotoshoot, we hebben hier veel gelachen met jullie waardoor de zenuwen voor het Jawoord weggingen, en toch de gevoelige plaats van Martijn vast wisten te leggen tijdens de ceremonie.

Jullie zijn samen echt een team waarbij jullie elkaar versterken en toch op een eigen manier fotograferen.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige momenten, alle foto’s en het geweldig mooie fotoboek.

Het is al 2 jaar geleden dat wij getrouwd zijn (28 mei 2015).
Wij hadden beloofd een stukje te schrijven maar hadden dat tot nu toe niet gedaan.

Steeds weer uitgesteld al dachten we er regelmatig aan. Nu wilden we alsnog een stukje schrijven.
We willen jullie nog altijd bedanken voor de prachtige reportage die jullie van onze trouwdag hebben gemaakt.
We bekijken ons trouwalbum nog vaak en krijgen veel positieve reacties.

Het album zelf is ook echt professioneel uitgevoerd.

De geweldige verbeelding van ons geluksmoment aan het einde van de kerkdienst raakt ons nog steeds.

Ook de kunstig geschilderde wallcase is een aanrader voor iedereen.

Wat we ook waardeerden, was dat jullie er de hele dag bij waren en zo inderdaad een reportage hebben gemaakt van het hele verhaal.
Jullie waren alert en niettemin bescheiden aanwezig.

Onze welgemeende complimenten hiervoor!

Hartelijke groet van
Johan en Bertie Vos

Hallo lieve Wim & Wilma,
Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor het vastleggen van onze speciale dag. Jullie zijn door Jennifer & Ronald Hutzezon aanbevolen en wij hebben daar geen moment spijt van (in tegenstelling zelfs).

Alle voorbereidingen, voorgaande gesprekken, de dag zelf & de afhandeling erna, zijn allemaal even prettig, professioneel & rustgevend verlopen, zoals dat ook met Jennifer & Ronald Hutzezon is verlopen.

Wij hadden ons geen betere vakfotograaf kunnen voorstellen die onze dag zou kunnen vastleggen *stiekem heeft het weer & de gastvrijheid van Henny & Jan Kenemans hier ook wel een steentje bij gedragen* maar dat neemt niet weg dat jullie allen even professioneel zijn.

Wij hebben serieus genoten van jullie aanwezigheid, ook al waren jullie op sommige momenten niet op te merken https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f57/1/16/1f609.png (terechte professionaliteit).

Lieve groetjes,

Marco & Francia Petersen

Lieve Wim & Wilma,

Mei 2015 heeft Melvin mij ten huwelijk gevraagd.

Vlak daarna zijn wij al enthousiast begonnen met onze huwelijksvoorbereidingen.

Daarbij hoort natuurlijk een fotograaf. Wij hadden niet veel budget maar wilde uiteraard mooie foto’s.

Vergelijk offertes huwelijks fotografen via google gedaan.
En vlak erna kreeg ik een enthousiaste Wim Stad aan de telefoon.

Wim had toen al belangrijke uitspraken:
bijvoorbeeld, ” foto’s van je huwelijk zijn de belangrijkste herinneringen van je bruiloft”.
Trouw keurmerk aanwezig bij Wim Stad fotografie.

Hij vroeg me of ik eens langs wilde komen met mijn aanstaande. Besloten om langs te gaan, afspraak gemaakt in juni 2015. Toen waren we meteen verkocht! Onwijs leuke ontmoeting, gelijk al een klik!

En wat zo onwijs gaaf en fijn was/is, Wim doet het samen met zijn onwijs lieve vrouw Wilma…
We hebben de dag erna gebeld en gezegd dat we hun het vertrouwen geven om onze mooiste dag te fotograferen.
Nog 2 keer afgesproken om alles door te nemen voor die dag.

Wat een goede tips had Wim voor ons om bepaalde dingen te doen, maar ook niet te doen op de dag zelf.

10-06-2016 zijn wij getrouwd!

Wat hebben wij een onwijs mooi huwelijks dag gehad en dat kwam zeker ook dankzij Wim en Wilma Stad!

We zullen jullie nooit vergeten!

De foto’s zijn om door een ringetje te halen.

Onwijs bedankt!

En we raden jullie bij iedereen aan.

Liefs,

Melvin en Madelon de Bree

Beste heer en mevrouw Stad, Wim en Wilma,
Afgelopen vrijdag hebben u en uw vrouw het huwelijk van Esther en William vastgelegd.
Mede door de professionele en sympathieke inzet van u beiden is dit voor ons een onvergetelijke dag geworden.
Ook de wijze waarop uw vrouw, daar waar nodig, Esther heeft bijgestaan, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij willen u beiden daarvoor hartelijk danken.
Uiteraard zijn we reuze benieuwd naar het resultaat, maar dat zal ongetwijfeld heel mooi worden!

Dus nogmaals dank voor alles.
Hartelijke groeten,
R.J. (Rob) Tuurenhout (ceremoniemeester)

Het begon al meer dan een jaar van tevoren, omdat onze trouwdatum zo bijzonder was/ is: 01-06-2016.

Allereerst kwamen Wim en Wilma bij ons huis om een en ander vast te leggen van mij, de bruid.
Ik liet alles over mij heen komen maar was toch behoorlijk zenuwachtig! Om de beurt maakten Wim en Wilma foto’s voor verschillende invalshoeken. Boven, beneden en op het balkon.

Mede door hun relaxte houding en leuke manier van werken bleven wij zelf ook redelijk rustig!
Op het balkon van ons huis stond ik de bruidegom, Wouter, op te wachten. Een soort Romeo en Julia!

Na een reeks foto’s bij ons thuis, op de bank, werden we door de getuigen de 60 jaar oude Mustang ingeduwd, op weg naar Slot Loevestein.

Daar kwamen we erachter dat de schoen van de bruidegom helemaal open lag van teen tot hiel! Hi- la- risch! Ook dit moest op de kiek gezet!
Overal bij Slot Loevestein werden er speelse en soms uitdagende foto’s gemaakt.
We hadden er allemaal veel plezier in! Alles werd uit de kast gehaald om er een mooie reportage van te maken.

Tussendoor hebben we geluncht in Woudrichem met chauffeur en fotografen en keerden we daarna weer terug op Slot Loevestein om ontvangen te worden door al onze gasten en beheerder Jaqcues in Hugo de Groot- kostuum! In het super romantische kapelletje in Slot Loevestein werden we in de echt verbonden.

Naderhand nog 7 witte sierduiven losgelaten voor alle gelukkige jaren die nog gaan komen.
Wat was dat een leuke toevoeging en tegelijk het loslaten van het “vrijgezelle” leven.
Omdat iedereen graag nog met het bruidspaar op de foto wilde, hebben we een lijstje gemaakt zodat iedereen aan de beurt kwam!

We hebben een sprookjes- achtige dag gehad om nooit te vergeten!
Met als kers op de taart het mooie fotoalbum wat wij gaan ontvangen.

Wim en Wilma Stad, bedankt! Ook Chantal LaBoyrie voor het mooi maken van de bruid, Sigrid en de dame van de duiven ook bedankt!

Groetjes Sigrid en Wouter van Herwijnen