wimwilmaWim Stad is geboren en getogen in Den Haag. Na zijn middelbare schoolopleiding heeft hij zes jaar als fotograaf bij de Koninklijke Marine gediend en is na zijn diensttijd in een fotospeciaalzaak als verkoper / fotograaf zijn carriere begonnen.
Daarna is hij als fotovak-laborant op fotolaboratorium werkzaam geweest en in deze periode heeft hij alle fotografie vakdiploma’s gehaald.
Uiteindelijk heeft hij zich in 1987 als  fotograaf, samen met zijn vrouw Wilma, in Zoetermeer succesvol gevestigd.
Hobby’s : Fotografie, voetbal, tennis, gitaar spelen, (culinair) koken, schaken, vissen, lekker uit eten, (culinair) koken, reizen.

Wilma Stad-van Roozendaal komt uit het zuiden des lands en is geboren en getogen in Schijndel.
Wilma heeft na haar havo-schoolopleiding de hbo opleiding van chemisch-analyste gevolgd en heeft als passie kunst en fotografie. Wilma heeft zeven jaar de vrije acedemie voor beeldende kunst in Den Haag gevolgd en als kunstenares heeft zij al diverse exposities gehad met haar schilder-en beeldhouw werken.
Haar creativiteit als beeldendkunstenares heeft zij perfect  in onze fotografie gecombineerd.
Hobby’s: Fotografie, beeldhouwen, kunstschilderen, lezen, reizen, yoga, astrologie, gezellig uit eten, tuinieren.

Deze basis, de artistieke inslag van Wilma  en onze  fotografie, hebben wij samengevoegd tot een uniek geheel. Met deze bijzondere formule hebben wij met onze bruidsfotografie door geheel Nederland (en buitenland) landelijke bekendheid verworven.

Zoons Sander en Patrick zijn wel foto-hobby’ isten, maar niet professioneel.
Sander is technisch-informatica specialist bij een Amerikaans Bedrijf en Patrick is kapitein bij Loovers rondvaarten in Amsterdam.