14 Oktober 2016, de dag waarop wij elkaar het zogeheten ‘Ja’ woord gaven. Omringt door vrienden, familie en…. 2 fotografen. Van te voren konden wij ons moeilijk voorstellen dat het kiezen van een fotograaf, of zoals in ons geval 2 fotografen, een moeilijke keuze zou zijn. Tot het moment dat je je realiseert dat het juist die personen zijn die vanaf moment 1 tot aan enige tijd na de ceremonie constant aanwezig zijn. Dan realiseer je je pas goed dat de klik en een goed gevoel, naast het kunnen maken van goede foto’s, 2 zeer belangrijke eigenschappen zijn.

Vanaf het moment dat wij bij ons huis weer samen waren en de dag echt ging beginnen zijn Wim en Wilma er bij geweest, uiteraard om foto’s te maken ons op ons gemakt te laten voelen en ons geregeld te laten realiseren dat we vooral moesten genieten. Met veel lachen en soms serieuze momenten hebben wij bij de ruïne van Heenvliet schitterende foto’s gemaakt die wij nog steeds met veel trots en een heel goed gevoel aan iedereen laten zien.

Pas achteraf, na het kijken van de foto’s, zagen we dat we tijdens de ceremonie constant gefotografeerd zijn. Iets wat wij zelf (wellicht ook wel logisch) niet eens door hebben gehad. Maar wat ik nog veel belangrijker vindt, ook onze gasten niet. En het mooie van 2 fotografen ?!? Niet alleen wij zijn vastgelegd op de gevoelige plaat ook onze ouders, broers, zussen, opa en oma en tal van andere gasten.

Wim en Wilma nogmaals harstikke bedankt voor de fantastische foto’s, het aanraden van Raimond als trouwambtenaar maar zeker voor het onderdeel zijn van deze dag op de manier zoals jullie dat gedaan hebben. Wellicht tot ziens op een volgende bruiloft, wij zullen jullie bij iedereen aanraden.

Johan en Rosita