We waren op zoek naar een fotograaf voor ons huwelijk. Hadden om ons heen geïnformeerd en kwamen niet tot een beslissing. Het gevoel moest voor ons beide goed zijn.

Ik vulde via google een formulier voor een offerte in. Had hem op verzenden gedrukt en had nog geen 2 minuten later Wim aan de telefoon, om kennis te maken en vertelde dat hij de offerte die dag nog zou versturen. Door de snelle reactie en de vriendelijkheid wisten we dat we dit wilde. Mede doordat de foto’s meer beleving en emotie in zaten dan bij andere fotografen.

We hebben onze trouwdag met veel plezier, ontspannenheid en intens beleeft. Het voelde niet dat we fotografen om ons heen hadden. De ervaring dat Wim en Wilma samen kwamen was voor ons een mooie aanvulling. De manier van fotograferen was daardoor ook anders en een super aanvulling op elkaar. We kunnen daardoor ook iedereen aanraden die zichzelf wil zijn, je goed terecht kun bij hun. Ze laten jezelf zijn en denken mee.

We kijken met veel plezier naar alle foto’s en beleven de dag telkens weer. We hadden die dag Dennis Tetro om de dag te filmen. De samenwerking met elkaar was voor ons erg speciaal. Het is jammer dat de dag zo snel voorbij is. We raden daarom ook echt aan om belevende foto’s of film te hebben om deze dag telkens weer te beleven.

Hartelijk dank Wim en Wilma jullie hebben onze dag met al zijn emoties super verfijnd vastgelegd. Dank voor alles Arie en Ken