10-10-2018 zijn wij getrouwd. Deze dag was er één om nooit te vergeten en wij zijn dan ook blij dat jullie dit voor ons voor altijd hebben kunnen vastleggen.
Natuurlijk wat hebben we geboft met het weer, maar het was jullie gezellige en toch ook professionele aanpak die de dag voor ons en later de gasten, onvergetelijk maakt. 

De gesprekken vooraf aan onze grote dag waarin wij besproken hebben wat we wilden, hoe we dit wilden en hoe wij als bruidspaar dit met jullie als fotografen gingen bereiken was dan ook geweldig. We merkten een connectie en een vertrouwen dat we het in goede handen neerlegde.
Zeker ook tijdens de verbouwing en het regelen van de bruiloft was dit een zeer fijn gevoel.

Ook op de dag zelf hebben we genoten van de humor van Wim en de hartelijkheid van Wilma, waardoor wij nooit het gevoel hebben gehad met fotografen van buiten te maken hebben gehad, maar eerder met dierbare kennissen.
Nu na de bruiloft is het nog elke keer nagenieten als wij ons prachtige album doorbladeren en daarbij terugdenken aan de gezellige avonden voor- en nabespreken bij jullie in Zoetermeer.

Lieve Wim en Wilma, Wij willen jullie heel erg bedanken dat jullie onze mooiste dag, nog een stukje mooier hebben gemaakt!
Leon en Margreet