Tijdens onze eerste afspraak in de fotostudio in Zoetermeer, werden wij zeer vriendelijk en warm ontvangen door Wim en Wilma. Na een persoonlijke kennismaking vertelden Wim en Wilma bevlogen over hun vak, welke mogelijkheden er allemaal waren en kregen we een indruk van de ruime ervaring, professionaliteit en creativiteit van Wim en Wilma. Dit overviel ons allemaal wel een beetje. Na het zien van een aantal fotoboeken waren wij overtuigd. ‘Dit is de kwaliteit die wij zoeken’. Met heel veel tips en informatie keerden wij huiswaarts.

De volgende dag, na er samen nog eens goed over nagepraat te hebben tijdens een wandeling, wisten wij het zeker, aan Wim en Wilma vertrouwen we onze trouw fotoreportage toe, ‘Vakfotografie Wim Stad’ is DE fotograaf die wij zoeken. Die zelfde dag nog waren wij, op ons verzoek, wederom van harte welkom in Zoetermeer om alles definitief te maken. Dit gaf een fijn en vertrouwd gevoel.

Op vrijdag 12 oktober 2012 zijn Lous en ik getrouwd. In de vroege ochtend was Wilma in het ouderlijk huis van Lous in Apeldoorn om foto’s te maken van het aankleden. Traditiegetrouw mochten bruid en bruidegom de laatste nacht voor het huwelijk niet gezamenlijk doorbrengen dus sliep Patrick in een hotel. Wim was al vroeg aanwezig om het vertrek van Patrick, naar het ouderlijk huis van Lous per stralend witte limousine vast te leggen.

Wim pakte mijn mobiele telefoon af en zei ‘Jij gaat vandaag genieten en ik regel alles’.

Tijdens alle bijzondere momenten zoals het ophalen van de bruid, onze fotoreportage in Theater Orpheus te Apeldoorn, de trouwceremonie in de Merenveld te Utrecht, familiefoto’s, taart aansnijden, openingsdans etc. waren Wim en Wilma onze regisseurs en zorgden zij bij ieder bijzonder moment voor de juiste foto. Ook toen onze planning na de ceremonie even anders liep dan dat wij vooraf hadden bedacht, waren Wim en Wilma er voor ons en hebben zij als professionele (extra) ceremoniemeesters, alles weer in goede banen weten te leiden. Wim heeft, op voor ons cruciale momenten, stress weggenomen en kordaat gehandeld.

Na onze bruiloft werd ons geduld wel even op de proef gesteld, doordat wij vrij lang moesten wachten op ons trouwfotoalbum. Maar… ons wachten werd beloond met een werkelijk SCHITTEREND eindresultaat. Wij waren onder de indruk van ons trouwfotoalbum.
Van veel vrienden en familie, aan wie wij ons mooie trouwalbum met trots laten zien, krijgen we te horen dat zij nog nooit zulke mooie en originele foto’s hebben gezien.
Met enige regelmaat bladeren wij nog door ons geweldige album en genieten dan weer na van onze trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten.

Vakfotografie Wim (en Wilma) stad doet zijn naam zeker eer aan.

Wim en Wilma, ontzettend bedankt voor alles!

Lous en Patrick Schouten van Kempen uit Papendrecht.