Maarten en Francelle de Kok
Maarten en Francelle de Kok

Beste Wim en Wilma,

Toen we na ons bewogen jaar eindelijk konden gaan trouwen, wilden wij dat deze dag op een onvergetelijke wijze werd vastgelegd. We zochten daarom een fotograaf die naar ons idee het meest unieke resultaat kon bieden. Het feit dat jullie met veel ervaring en als uniek concept samen foto’s maken, waren wij van mening dat we met deze formule de onvergetelijke indruk van onze bruiloft konden vereeuwigen.

Omdat jullie samen waren kon één van jullie bij mijn vrouw blijven en één met mij mee. Ik moest namelijk de trouwlocatie nog nalopen en de auto wassen. Daarna zouden mijn vrouw en ik ook apart van elkaar arriveren op de startlocatie, omdat onze gasten nog niet wisten dat wij vandaag gingen trouwen. We hadden namelijk een verassingshuwelijk waar slechts een paar gasten van op de hoogte waren. Dankzij het feit dat er twee fotografen waren, zie je in de reportage een prachtige samenloop van gebeurtenissen die vanuit twee perspectieven wordt weergegeven.

Tijdens deze prachtige dag hebben we veel foto’s gemaakt op een grote hoeveelheid locaties. De gasten waren erg enthousiast over de manier hoe jullie je werk deden en de grote hoeveelheid poses die jullie gebruikten om voor de camera te staan. Wij maakten ons geen enkele zorgen over de kwaliteit en kwantiteit van de foto’s die gemaakt werden. Het resultaat van het ruwe fotomateriaal zag er al geweldig uit. We zijn benieuwd naar de Wallcase en het album!

Bedankt voor het vereeuwigen van onze mooiste dag!

Met vriendelijke groet,

Maarten en Francelle de Kok. Getrouwd 16 december 2017.