Bijna een jaar zijn wij bezig geweest om onze trouwdag te organiseren. Zo hadden wij op internet ook lopen zoeken naar een fotograaf die bij ons zou passen en voor ons een mooie herinnering, van de voor ons zo belangrijke dag, zou kunnen creëren.
Al gauw kwamen we in contact met Wim en na een prettig eerste persoonlijk contact waren wij er al gauw uit.
Ons leek de werkwijzen waarop Wim en Wilma werken prima bij onze ideeën passen, en we vonden het belangrijk dat er een klik was.  Acht maanden voor ons trouwen hadden we dus onze fotograaf al vastgelegd.

Wat hebben wij op 28 september j.l een mooie dag gehad!  Het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen.
De warmte die er heerste, de ongedwongenheid tussen onze beide kinderen en later op de dag het samenzijn met familie en vrienden heeft bij ons een euforisch gevoel te weeg gebracht.
Ook Wim en Wilma hebben hier een groot aandeel ingehad.
De klik was er naar al die maanden nog steeds en het voelde voor ons of ze gewoon bij ons hoorde.
Het gemak waarmee ze met onze kinderen ( 7 + 3 aanhang ) omgingen was buitengewoon.
Niks geen spanning om het technisch geschoten plaatje te krijgen, maar situaties en mensen vastleggen zoals ze zijn. Top.
Buiten fotograferen waren ze ook voorbereid op onverwachte omstandigheden.
Knopen werden weer aangenaaid, op corsages werden de afgevallen bloemen netjes vast gestoken en het haar van Hetty, door de wind losgewaaid, meerdere keren door Wilma opnieuw vastgezet.
Dan kan je toch wel spreken van klasse. Wat een service en wat een klantgerichtheid.
Aan Wim en Wilma beide merk je dat het voor hen niet alleen maar een zakelijke aangelegenheid is, maar dat ze echt de bruidsparen een onvergetelijke dag willen bezorgen.
Bij ons is dat meer dan dat gelukt. Waarvoor wederom, Wim en Wilma, super super SUPER bedankt.

 

En vervolgens konden wij van de week de USB met foto’s ophalen. Ook dit moment is voor ons onvergetelijk. Wim en Wilma namen alle tijd voor ons en hebben alle foto’s met ons doorgenomen. Onze hele dag is in beeld gebracht, maar niet alleen dat. Hun opnames brengen bij ons weer hetzelfde gevoel naar boven als op de dag zelf. Dit vinden wij persoonlijk nog veel mooier dan al die mooie foto’s die wij hebben ontvangen. Grandioos.  William en Hetty.