Kasteel Duivenvoorde te Voorschoten; alleen voor geselecteerde vakfotografen beschikbaar!
Trouwen op Kasteel Duivenvoorde is absoluut een fantastische beleving!

Kasteel Duivenvoorde is niet voor niets een veelgevraagde TOP trouwlokatie; het is trouwen en fotograferen op niveau!
Niet alleen binnen in de Balzaal kan de ceremonie voltrokken worden, het is ook mogelijk om buiten op het landgoed het JA-woord uit te spreken.
kasteel Duivenvoorde is één van de mooiste trouwlokaties / fotolokaties van Zuid-Holland.

Ook als lokatie voor huwelijksfotografie is het binnen in het kasteel als zowel buiten op het mooie landgoed een fantastische plek om de lokatieopnamen te maken.
Belangrijk! Slechts een klein aantal geselecteerde vakfotografen zijn gerechtigd om in en rond Kasteel duivenvoorde de fotografie te verzorgen.
Vakfotografie Wim Stad is één van de deze door Kasteel Duivenvoorde geselecteerde fotografen.
Wij kunnen deze TOP locatie dan ook zeer zeker aanbevelen!  Voor meer informatie, bel of mail ons: info@vakfotografiewimstad.nl  / 06-55897135 of 079-3164506.

Contactgegevens:
Email: informatie@kasteelduivenvoord
Website: www.kasteelduivenvoorde.nl
Tel: 071-5613752 – toets 3 indrukken – vragen naar beheerder Dhr. Arend Slot.


Kasteel Ter Leyen

Een van de allermooiste trouw en feestlocaties waar wij diverse keren de fotografie hebben mogen verzorgen is Kasteel Ter Leyen, in het idyllische dorpje Boekhoute vlak over de grens, ten zuiden van Terneuzen.

Dit kasteel ademt een fantastische sfeer, verkeert nog in originele staat en is alleen al een bezichtiging waard!
Nadat wij enige tijd geleden dit kasteel met ons bruidspaar hadden bezocht waren wij zo onder de indruk van de schoonheid van de omgeving, de prachtige natuur, de vele mogelijkheden en uiterst vriendelijke en professionele begeleiding van kasteelheer Toon van der bos, dat wij Kasteel Ter Leyen met trots hebben toegevoegd als bijzondere partner op onze website.

Wij willen deze fantastische locatie van harte aanbevelen, niet alleen als zeer geslaagde locatie voor jullie bruiloft, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.
Bruidsparen waar wij de huwelijksfotografie voor mogen verzorgen en Kasteel Ter Leyen reserveren voor hun bruidsceremonie en/of huwelijksfeest kunnen rekenen op een extra verassing!

Contactgegevens:
Website: www.kasteelduivenvoorde.nl
E-mail: info@kasteelterleyen.nl
Tel: 06-14905290


Trouwschip Bounty

Een werkelijk perfecte en superromantische trouwlocatie is het trouwschip Bounty!

Zeil en Trouwschip Bounty mag in de gemeenten Almere, Amsterdam, Volendam, Hoorn en Lelystad als trouwlocatie de ceremonie verzorgen en ook de catering en feestavond wordt aan boord perfect verzorgd.

Het team van de Bounty bestaat naast diverse medewerkers uit kapitein Alex van Klaveren, zijn moeder Henny van der Neut en zijn vrouw Merilyn.

Een super huwelijksdag op de Bounty geeft ook extra voordeel; aanstaande bruidsparen die de Bounty en Vakfotografie Wim Stad reserveren kunnen rekenen op een speciale aanbieding van Wim en Wilma Stad.

Toekomstige bruidsparen die de Bounty als trouwlocatie overwegen, hebben de mogelijkheid om kosteloos een dagje mee te varen. Kunnen jullie zelf ervaren hoe het team van de Bounty garant staat voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Cotactgegevens:
Website: www.zeilschipbounty.nl & www.trouwschip.nl
E-mail: info@zeilschipbounty.nl & info@trouwschip.nl
Tel: 06-51173043 / 0320-820204


Slot Doddendael

Soms ontdek je opeens een juweeltje waarbij je denkt: hè, waar lag jij al die tijd verborgen?

Slot Doddendael is zo’n juweeltje. Na een slingerende oprijlaan van kiezelstenen ligt daar opeens een lieflijk middeleeuws kasteeltje, middenin het land van Maas en Waal. Het is zelfs zo mooi, dat je even denkt dat het nep is.

De witgeschilderde muren en de slotgracht omzoomd door lisdodden zorgen bijna voor een romantische overload, wan…t oh wat is dit mooi! En het wordt alleen maar mooier, want hier kan zo ongeveer alles.

Trouwen onder de notenboom, borrelen op het bordes, chic dineren aan lange tafels in het gras of binnen in het arsenaal. En natuurlijk een wild kasteelfeest. Heb je je zinnen gezet op een superromantische bruiloft? Sla dit waanzinnig mooie plekje dan zeker niet over in jullie zoektocht.

Eigenaren Fabiënne en Jan Willem ontvangen jullie graag voor een rondleiding. Wim en Wilma Stad hebben in en rond  dat mooie kasteeltje al diverse fantastische huwelijksreportages mogen verzorgen.

Een prachtig filmpje zodat u een mooi beeld krijgt van ons landgoed: Slot Doddendael – Locatie Impressie (Drone)

Contactgegevens:
Adres: Binnenweg 2, 6644KD, Ewijk
Tel: 0487 – 52 18 62
Fax: 0487 52 35 48
E-mail: info@doddendael