Niet alleen de professionele fotografie is van doorslaggevende betekenis, ook de ceremonie(s) moeten een onuitwisbare mooie herinnering zijn. De burgelijke huwelijksceremonie is daar één van.

Los van het gegeven dat veel bruidsparen ook een kerkelijke inzegening wensen, is de burgelijke ceremonie wettelijk verplicht.

Met diverse trouwambtenaren hebben wij de afgelopen jaren een bijzonder goede samenwerking mogen ervaren en kunnen deze BABS (Bijzondere Ambtenaar Burgelijke Stand) van harte aanbevelen!  Deze BABS zijn niet gemeentegebonden en mogen dooer geheel Nederland huwelijken voltrekken.

Hans Matla,  Jennifer Hutzezon,  Carla Pera,  Raymond Roumimper, Roel Swaap, Ria Kuijpers, Jelle Kuiper (caberetier), Carlista van Delft, Janette de Vos en Mandy Phoa Mei zijn allen toptrouwambtenaren die al honderden huwelijken hebben gesloten, zeer ervaren zijn en met veel enthousiasme en beleving ervoor zorgen dat jullie trouwceremonie een onvergetelijk hoogtepunt van de dag wordt!

 


Ria Kuiper—-Voor een perfect geslaagde Trouwdag! 

Ria Kuipers is een super bevlogen en enthousiaste trouwambtenaar en zij is van de meest gevraagde trouwambtenaren van Nederland.
Daarnaast praat Ria ook regelmatig buiten onze landsgrenzen Bruidsparen op haar bijzondere specifieke wijze het huwelijk in.
Ria is er, net als wij, voor iedereen. Zij maakt geen onderscheid in sekse of cultuur.  Ria is al sinds 1994 intensief werkzaam als Trouwambtenaar in Zuid-Holland, maar zij verzorgd huwelijksceremonies door geheel Nederland. Wij verzorgen ook samen huwelijksherbevestigingen.

Zij beheerst op perfecte wijze diverse Talen en daarom is zij ook een bijzonder veel gevraagde Trouwambtenaar in het Buitenland, in het bijzonder in Italië en België. Maar ook in andere Europese landen heeft zij diverse keren “acte de présence” gegeven.
Op onze website www.weddingoverdegrenzen.nl staan diverse locaties waar wij de fotografie in het buitenland verzorgd hebben.
Humor , beleving, passie, plezier, liefde en een enorme dosis ervaring zorgen ervoor dat zij er een onvergetelijke ceremonie van maakt, voor iedereen!

Ondanks haar perfectie hanteert zij een bescheiden tarief en net als wij ( in Nederland), ook geen reiskosten.
Wij werken graag met Ria Kuipers samen; onze samenwerking is een garantie voor een perfecte Trouwdag!

Omdat wij de maximale aandacht en invulling aan jullie Bruiloft willen geven en bovendien alle tijd v.w.b. bewerking en afwerking van het album willen realiseren, verzorgen wij in principe maximaal twee huwelijksreportages per maand.  Dus wacht niet te lang met info aanvragen.    www.vakfotografiewimstad.nl
Bruidsparen die Ria Kuipers en Vakfotografie Wim Stad tezamen voor hun trouwdag arrangeren ontvangen van Vakfotografie Wim Stad een extra attentie!
Ondanks onze gelimiteerde aanname, hanteren wij een scherp, interessant prijsbeleid met diverse leuke gratis extra’s.

Ria Kuipers is te bereiken op:  tel: 06-24636973.  www.jaikwilria.nl     mail: ria@ikwilria.nl 
Uiteraard kunnen aanstaande Bruidsparen ook informatie bij ons inwinnen:  info@vakfotografiewimstad.nl  tel: 06-55897135 / 079-3164506


Roel Swaap

Voor Delft en omgeving werken wij vaak samen met Roel Swaap. Delft heeft veel goede ambtenaren, maar Roel Swaap spant de kroon!  Zijn toewijding, passie, humor en enthousiame is een garantie voor een huwelijksceremonie die lang bij bij iedereen in herinnering blijft. Wij werken graag met Roel samen en op verzoek brengen wij, deze veel gevraagde babs, met aanstaande bruidsparen in contact.


Hans Matla

Hans Matla is een topbabs die van elke ceremonie een top ceremonie maakt!
Met zijn enorme passie, inzet en grote dosis humor weet hij van elke trouwceremonie een onvergetelijke gebeurtenis te maken.  Hans werkt landelijk en is ook een regelmatige gast bij trouwceremonies in het buitenland.  Voor een trouwceremonie met een zeer vrolijke noot: Hans Matla!
website: www.watishieropuwantwoord.nl
e-mail: babs_hans@me.com
tel: 070-3862913// 06-21804900


 


Carla Pera

Carla werkt net als Jelle en Jennifer en Raymond niet alleen nationaal, maar wordt ook regelmatig (samen met ons) buiten de landsgrenzen gevraagd huwelijken te sluiten.
Carla is te bereiken op :
Website: www.uwtrouwambtenaar.nl
Tel:0182-342803 of 06-13164578


Raimond Roumimper

Als de ceremomie een hoogstaand humorkarakter moet hebben dan is BABS Raimond Roumimper de aangewezen ambtenaar. Hij maakt, zonder de serieuze plechtigheid  in eer aan te tasten, er een ware humoristische happening van.  Raymond sluit voornamelijk op vrijdag en zaterdag in regio Zoetermeer.  Wille jullie een aparte top trouwambtenaar, dan is Raimond Roumimper de aangewezen persoon!
E-mail: raimond@roumimper.com
Tel: 06-15038139


 


Callista van Delft

Ontwerp jullie eigen ceremonie!
De huwelijksceremonie op ‘de mooiste dag’ staat of valt met een spontane BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) , die beschikt over een goed inlevingsvermogen. Een betrokken persoon die aan weet te sluiten bij de door jullie, het bruidspaar, kenbaar gemaakte wensen en verwachtingen. Iemand die door van tevoren de juiste vragen te stellen jullie wensen en verwachtingen weet om te zetten in een sprankelende, heldere, persoonlijke en boeiende toespraak op een zo bijzonder moment. Iemand die heel erg graag een positief steentje bijdraagt aan ‘de mooiste dag’ van JULLIE leven. Want: ‘You can do this only once!’
Carlista is ook professioneel Weddingplanner; kijk voor meer info op subpagina “weddingplanner”
Wil je meer weten?
Webste: www.callistas.nl
Tel. 06 – 29 15 56 17


Jeanette de Vos

Jeanette de Vos is al sinds 2008 Trouwambtenaar en zij heeft op haar karakteristieke wijze in de afgelopen jaren al vele tientalle bruidsparen het huwelijk ingesproken.
Janette is gek op mensen, heeft een perfekt inlevingsvermogen en is zeer betrokken bij het wel en wee van haar aanstaande bruidsparen.  Janette voltrekt huwelijken door geheel Nederland.
Haar credo: ” Ik val voor de liefde tussen mensen en als die oprecht is dan voltrek ik met volle passie het huwelijk”.
Zij wordt niet gehinderd door gewetensbezwaren;  ook partnerhuwelijken zijn bij haar van harte welkom!
Jeanette woont in Zutphen.
Website:   www.jeanettedevosmichel.nl
tel: 06-21392350
E-mail: info@jeanettedevosmichel.nl


Mandy Phoa Mei

Onze Zingende Top Trouwambtenaar: Mandy Phoa Mei!

Mandy is trouwambtenaar, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (Babs), Zij is niet alleen een Top trouwambtenaar, maar zij kan ook fantastisch mooi zingen!

Mandy vond veel ceremonies saai. Zij vond dat het anders kon;  losser, grappiger, jonger en vooral persoonlijker.
En als het bruidspaar dat wil, zingt zij tijdens de ceremonie de sterren van de hemel!  Deze perfecte combinatie zorgt vaak voor een mooie emotionele momenten.

Passend bij haar visie om meer mensen te laten glimlachen, voelt zij zich ik zeer vereerd om als trouwambtenaar / babs twee mensen die dol op elkaar zijn te mogen trouwen.
Mandy vindt het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van het belangrijkste moment waarop twee mensen voor elkaar kiezen!

De variatie aan mensen – en dus ook wensen – maakt het vak mooi. Iedere keer is een huwelijk weer anders en dus de ceremonie ook. Samen gaat zij met het aanstaande bruidspaar op zoek naar hun wensen voor deze bijzondere dag.

De trouwdag wordt ingevuld zoals het bruidspaar dat zelf wil; heel persoonlijk, ontspannen, uitgebreid (met speeches, haar prachtige zangstem en/of muziek) of juist heel simpel of zakelijk. Zij kan het kan allemaal!
Met haar aanwezigheid ervaren jullie een zeer enthousiaste trouwambtenaar met veel energie. Zelfs bij de intake wordt het gesprek door onze bruidsparen als zeer bijzonder ervaren.
Wij hebben bijzonder goede ervaringen met Mandy en willen jullie een bijzondere ceremonie?

Website:   www.meian.nl
tel: 06-39669623
E-mail: info@meian.nl


Bruidsparen die via bovenstaande top BABS bij ons reserveren belonen wij met een extra attentie!