Ruben en Ninja uit Goedereede zij hevig verliefd en terecht! Een super leuk stel met een schattige drie jarige tweeling: Roos en Nicky!
Op 28 juni brak voor hun de grote dag aan. Het was een prachtige dag, met veel zon en had alle ingrediënten om een super dag van te maken.

En dat is dus ook gebeurd.  We begonnen bij Ruben en Ninja thuis.  Twan, de super regelaar voor deze dag, was al druk bezig alles in orde te maken en hielp ook Ruben met het aankleden.
Ninja was bij de hairstyling en make-up.  Wilma hielp haar met de Bruidsjurk; de Twins keken aandachtig toe hoe mama in haar Bruidsjurk stapte.  Ninja zag er betoverend mooi uit!
Ninja kwam de trap af en Ruben stond haar vol emotie met bruidsboeket op te wachten.  Een mooi moment.

Intussen was ook Ina, de chauffeuse, met de Maserati aangekomen; met de Twins in de Maserati gingen we op weg voor de locatieopnamen.
We hebben een mooie serie opnamen kunnen maken, maar er moest eerst ook nog even getrouwd worden.  De ceremonie vond plaats in de Voormalige Lichttoren van Goedereede.
Niet met de Maserati gingen we op weg naar De Lichttoren; maar samen reden zij op specataculaire wijze op de Harley Davidson naar hun trowlocatie.  En dat viel best op!
Trouwambtenaar Ria van Rossum stond hun al ongeduldig op te wachten. Met veel bravour stapten zij van de Harley en liepen samen de Twins naar binnen.

De tweeling hielden de ringen samen stevig vast, zij gingen na het JA-woord de ringen trots aanbieden.  Al swingend kwamen zij weer naar buiten en daar hebben we nog de groepsopnamen gemaakt en Ninja de lucht in laten hijsen.  Plan was om in Goedereede de lucht te gebruiken, maar dat liep niet helemaal volgens plan. De café eigenaar was nml. helemaal vergeten zijn tent voor hun open te gooien.  Ruben n Ninja lieten zich daardoor niet van de wijs brengen; de aangrenzende restaurant uitbater hielp hun als nog van de nodige de drankjes te vorzien.

Daarna zijn we naar het strand van Goedereede gegaan om daar wederom een serie foto’s te maken en dat zijn spectaculaire foto’s geworden.
Een fantastische BBQ verzorgd MGBBQ.NL maakten er een fantastische happening van.

Ruben, Ninja , Roos en Nicky, van harte gefeliciteerd!  Wij wensen jullie samen met de Twins alle geluk, gezondheid en voorspoed!

[envira-gallery slug=”ruben-en-ninja”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.