Albert en Henna Hofblij

Albert en Henna Hofblij uit Rotterdam zijn een super lief stel en ook op elkaar hevig verliefd.
Het kon niet anders dan dat deze verliefdheid officieel gemaakt moest worden.  En dat gebeurde dus ook op 17 augustus.
We zijn begonnen bij Henna begonnen. De kapster en visagiste was al druk bezig Henna supermooi op te maken.
De familieleden en vrienden die daar aanwezig waren veraste Henna met diverse mooie persoonlijke cadeaus;  een geëmotioneerde Henna nam deze dankbaar in ontvangst.
Terwijl Wilma bij Henna bleef ging Wim ook bij Albert nog even langs om een leuke serie startfoto’s te maken.
Ook daar waren familie en vrienden aanwezig en ondanks dat Albert een beetje gespannen was, was het een gezellig sfeertje.

Henna zag er fantastisch uit en kon niet wachten tot Albert zou komen. De aankomst van Albert bij Henna was een mooi moment.
De super trotse Albert bood zijn Henna het bruidsboeket aan; diverse familieleden en vrienden konden het ook niet helemaal droog houden. De zakdoekjes werden gretig uitgedeeld.

De trouwceremonie vond plaats in het Koetshuis in Rotterdam.  Deze mooie trouwlokatie was tot de laatste stoel bezet met de vele familie leden en vrienden.
Op een gegeven moment moet er JA gezegd worden en voordat de trouwambtenaar haar zin had afgemaakt schreeuwde Albert, tot grote hilariteit van alle aanwezigen, iets te vroegtijdig  het JA woord uit.  Na de ceremonie werden de zeven bruidsduiven losgelaten en de groepsfoto’s gemaakt.
Daarna de champagne toast en ook heerlijke bruidstaart werd aangesneden.

De kerkelijke ceremonie vond plaats in De Advent Kerk in Rotterdam. Tijdens deze indrukwekkende mooie ceremonie werden ook de trouwringen uitgewisseld.
Al dansend van plezier verlieten Henna en Albert de kerk om opnieuw in het Koetshuis de felicitatie van de vele aanwezigen in ontvangst te nemen.
Daarna volgde een werkelijk heerlijk Surinaams/  Javaans buffet waar iedereen, ook wij, geweldig van hebben genoten.
Uiteraard volgde daarna de openingsdans en een spetterende feestavond met live muziek. Het is een top huwelijksdag geworden!
Vermeld ook op Facebook:  Facebook Vakfotografie Wim Stad

Albert en Henna van harte gefeliciteerd!  Wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid!

[envira-gallery slug="albert-en-henna-hofblij"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.