Arno en Marieke Laurman

Arno en Marieke Laurman uit Voorschoten hebben van hun trouwdag 1 augustus een bijzondere beleving gemaakt.  Wij begonnen bij Marieke, die door onze visagiste / hairstyliste , prachtig opgemaakt werd.
Marieke zag er betoverd mooi uit!  Terwijl Wilma bij Marieke bleef voor het helpen en fotograferen, ging Wim ook nog even langs bij Arno om daar ook foto’s van het gereedmaken te maken.
Het was prachtig weer en alle ingrediënten waren aanwezig voor een super Top dag.  En dat werd het dan ook!
Arno had bij Willy’s Trouwauto’s de prachtige Excalibur gehuurd en hij werd bestuurd door directeur Hans Looymans zelf.  Hans Looymans is een goede bekende van os en wij wisten dat daarom succes verzekerd was.
De locatieopnamen hebben we gemaakt in het mooie kasteel Duivenvoorde, waarbij de bruidskindertjes hun uiterste best deden om het Arno en Marieke helemaal naar de zin te maken.
We hebben op Duivenvoorde een super mooie serie kunnen maken.
Maar er moest ook nog getrouwd worden, dus na de locatieopnamen gingen we op weg naar Leiden voor de trouwceremonie.
De trouwceremonie stond bol van humor, emotie en beleving en iedereen genoot zichtbaar.  Na de ceremonie werden, onder grote hilariteit, onze zeven traditionele bruidsduiven losgelaten en de groepsfoto gemaakt.
Maar dat was nog het einde van de dag. Alle gasten werden getrakteerd op een  leuke boottocht door Leiden.  Ook op de boot hebben we van Arno, Marieke en de gasten een mooie serie kunnen maken.
Na de boottocht vond de receptie plaats en daarna gingen we naar “de Burcht” voor een professionele Danscursus voor alle aanwezigen.  Dat werd een groot succes!
Na het diner startte de feestavond met een spetterende openingsdans en kon het losbarstten.

Arno en Marieke, het was een Top dag. Van harte gefeliciteerd en wij wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst!

[envira-gallery slug=”arno-en-marieke-laurman”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.