Bart en Marieke van Vliet uit Voorburg hebben elkaar op 18 september eindelijk definitief het Ja-Woord gegeven.

Bart en Marieke wilden een fantastische dag met veel verrassing hebben; nou die hebben ze zeker gekregen! We begonnen in de ochtend bij Marieke en Wim ging met Bart en zijn vrienden de Voorburgse koffietent bezoeken. We hebben daar een paar typisch “mannen onder elkaar” foto’s gemaakt en nadat zij lopend terugkwamen, kwam Marieke al naar beneden aangestormd.

De locatiefoto’s hebben we op kasteel Duivenvoorde gemaakt en daarna was het de beurt aan Jennifer Hutzezon om dit leuke, superverliefde stel in het mooie kasteeltje “Hofwijck” in Voorburg het huwelijk in te praten en dat deed ze weer op haar eigen voortreffelijke humorvolle wijze.

Ronald, haar man, was de bode en ook hij deed zijn job uitstekend. Na de ceremonie gingen alle gasten per boot naar partycentrum “Vlietzicht”, waar zij zich te goed konden doen aan een heerlijke bbq en drankjes. De regen was tijdens de vaartocht inmiddels losgebarsten, maar dat kon de pret niet drukken.

Bij Vlietzicht vond de feestavond ook plaats en deze werd opgeluisterd door de gitaarleraar van Bart en later nog door een optreden van de familie onder leiding van ceremomiemeester Rob van Vliet.

Bart en Marieke , van harte gefeliciteerd; we hebben een erg leuke dag mogen meebeleven.
Heel veel geluk toegewenst!

[envira-gallery id=”419″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.