Benjamin is tot over zijn oortjes hevig verliefd op zijn Maike en dat is natuurlijk ook wederzijds en dus besloten zij om 26 mei te gaan trouwen.

We begonnen bij Maike thuis in Zoetermeer en ook bij Benjamin’s hebben we in hun flat in Zoetermeer opnamen gemaakt. Benjamin boezemvriend Rick fungeerde als mentale hulp, (hulp)aankleder van Benjamin, Chauffeur en getuige en dat deed hij met gepaste trots.

Na aankomst bij zijn Maike gingen we op weg naar Clingendael. De Japanse tuin lag er fantastisch bij en we hebben daar een super mooie serie foto’s kunnen maken. Na de lokatie opnamen gingen we op weg naar de mooie trouwlokatie “de Hofstede” in Zoetermeer. Trouwambtenaar Raymund Roumimper praatte hun op zijn karakteristieke, humorvolle wijze het huwelijk in.

Na de ceremonie werden de, door ons aangeboden, mooie witte bruidsduiven losgelaten, werden de groepsfoto’s gemaakt, kon er getoast worden en werd de bruidstaart aangesneden. Voordat de toast begon werd Maike nog even door Yvonne( uitbater Hofstede) ge├»nstrueerd en met een ferme slag met het zwaard werd de champagne op professionele wijze door haar ontkurkt. Vanwege het mooie weer werd in de tuin van “Hofstede” de door de Mama van Maike gemaakte super lekkere bruidstaart aan de gasten geserveerd.

Benjamin en Maike, van harte gefeliciteerd en heel geluk samen!

[envira-gallery id=”735″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.