Benny en Anneke van Es

Benny en Anneke van Es uit Oud-Alblas hebben 18 mei de dag van hun leven beleefd! Hun trouwdag is een gezellige drukke dag geworden .

We begonnen bij Anneke bij de kapper. Terwijl Anneke in de kappersstoel zat, zagen we steeds een vuurrode oldtimer pontiac links en rechts voorbij schieten.
Dat was Benny, die al was begonnen met proefrijden in deze spectaculaire auto. Het was een hilarisch gezicht: Anneke lichtelijk nerveus in de kappersstoel, terwijl Benny heen en weer voorbij racend, de auto aan het uitproberen was!

Wilma bleef bij Anneke en in de tussentijd ( toen Benny weer een beetje “uitgeraasd”) ging bij Benny langs om hem tijdens het gereedmaken te fotograferen.
Trots als een pauw kwam hij bij zijn Anneke aangereden en nadat hij het bruidsboeket had overhandigd gingen we richting Papendrecht, waar in het stadhuis van Papendrecht de burgerlijke ceremonie werd voltrokken.

Na de burgelijke ceremonie kon Benny zich, op weg naar Dordrecht, even heerlijk uitleven met de Pontiac. Het is niet zeker, maar een snelheidsbekeuring is helaas niet uit te sluiten!
We hebben daar in en rond de haven en de grote Kerk van Dordrecht een mooie serie foto’s kunnen maken.

Op tijd vertrokken we naar Alblasserdam voor de kerkelijke Ceremonie in de Ontmoetingskerk.
Benny en Anneke hadden gekozen voor een dubbele ringenceremonie; zowel in het stadhuis als in de kerk werden de ringen op plechtige wijze om de vingers geschoven.

Daarna volgde in de “Raedtskelder” het diner en het aansnijden van de bruidstaart.
Het is een mooie dag geworden; iedereen heeft genoten.

Anneke en Benny, van harte gefeliciteerd en heel geluk en gezondheid jullie toegewenst!

[envira-gallery slug=”benny-en-anneke-van-es”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.