Het hevig verliefde stel Bryan en Ilse zijn, onder de bezielende en humoristische leiding van trouwambtenaar Hans de Graaf het huwelijk op 15 mei op het strand van Scheveningen het huwelijk ingepraat.

Alle ingrediƫnten voor een fantastische trouwdag waren aanwezig: een mooi stel, fijne gezellige familie, de vele vrienden, prachtig weer, mooie fotolocaties, een perfecte 31 jaar oude Porsche, zeer vele vrienden en familieleden, een top trouwambtenaar en de top trouwlocatie Bononoonoos in Scheveningen.

Vanuit Maassluis zijn we naar Scheveningen gereden om bij Meer en Bos en op het strand de locatieopnamen te maken. Bryan en Ilse liepen van het havenhoofd naar strandpaviljoen Bonoonoos, waar ceremoniemeester Rebecca alles perfect in de hand had.

De vele aanwezigen keken instemmend met een lach en gepaste emotie instemmend toe hoe zij elkaar eindelijk het JA-woord gaven en na de receptie en diner barstte een geweldige feest los.

Bryan en Ilse, Van harte gefeliciteerd, het was een Top dag en wij wensen jullie alle geluk van de wereld en een fantastische toekomst!

[envira-gallery id=”433″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.