Op 6 mei was het eindelijk zover; Corrine en Ruben uit Bunnik gingen trouwen.

Het was een prachtige dag en alles wees erop dat het een Top dag zou worden! Corinne en Ruben zijn een hevig verliefd stel en naast deze super verliefdheid zijn zij ook een beetje leuk gestoord. Zij wilden een huwelijksreportage op een manier zoals zij zijn: Vrolijk, Gezellig, Superspontaan, niet op hun mondje gevallen en…gewoon prettig gestoord. Dat was een kolfje naar onze hand en dus hebben we er een Top verhaal van kunnen maken.

Terwijl Ruben in een Schoonheidssalon(!) op relaxte wijze werd geschoren, werd door onze Visagiste Chantal bij Corrine op perfecte wijze de visagie en hairstyling toegepast. Ze zag er betoverend mooi uit.

Toen Ruben haar op kwam halen vlogen zij elkaar letterlijk in de armen en na het uitwisselen van de nodige zakdoekjes zijn we in het Ouwehandsdierenpark in Rhenen de foto’s gaan maken.We hebben daar een mooie, spontane serie foto’s gemaakt, zelfs de ijsberen werden super nieuwsgierig en ook de vele bezoekers genoten van dit stel.

Na de locatieopnamen moest er natuurlijk ook nog getrouwd worden en deze ceremonie vond ook plaats in de dierentuin. Het werd een mooie emotionele ceremonie, waarbij ook de humor niet vergeten werd. De trouwambtenaar leidde Corrine en Ruben op humorvolle perfecte wijze het huwelijk in, waarbij de beide mama’s, Yvonne en Marja, ook een prachtige speech hielden.

De ceremonie werd door een vriendin van Corinne op de harp prachtig ondersteund. Na de ceremonie werd de taart aangesneden en de groepsfoto’s gemaakt. Daarna werd in “Vroeg”in Bunnik genoten van een heerlijk diner.

Corrine en Ruben van harte gefeliciteerd; jullie zijn een superstel! Wij wensen jullie heel veel geluk toe!

[envira-gallery id=”749”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.