Ellen en Jeroen uit Gouda zijn een heel bijzonder stel. Een bijzonder lief stel. Een bijzonder stel dat op bijzondere wijze zijn gaan trouwen. Zij doen alles anders, dus waarom ook niet anders trouwen…?

Dus op 17 juni was het zover; de bijzondere dag. Het bijzondere aan hun huwelijk was dat de ceremonie om 23.30 (!)uur begon en dat zij klokslag 24.00 getrouwd waren.

We begonnen in Gouda bij hun thuis en nadat Jeroen, het door Ellen zelf gemaakte, mooie bruidsboeket overhandigde gingen we op weg naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten voor de locatieopnamen. We hebben daar een prachtige serie gemaakt en heel bijzonder was dat er voor Jeroen en Ellen speciaal werd gezongen.

Bij het prachtig gezongen lied “Ik hou van jou” moest iedereen, ook ik, een traantje wegpinken. Na de locatieopnamen op weg naar “Ijsselweide”in Gouda, daar volgde een korte receptie, aanvang diner en daarna kon het spetterende feest beginnen. Om 23,30 uur begon de ceremonie ( buiten!) en dat was voor iedereen een bijzondere ervaring. Na de ceremonie vond de champagne toast plaats, werd de taart aangesneden en ging de DJ weer vrolijk verder met de muziek.

Jeroen en Ellen, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn een bijzonder lief stel, heel veel geluk en gezondheid en …blijf bijzonder!

[envira-gallery id=”677”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.