Ferry en Edicta van den Bree uit Den Haag zijn een superverliefd en een super lief stel. Edicta is een mooie , lieve Chileense en helemaal verkikkerd op haar Ferry. 13 mei was eindelijk hun grote dag.
Ferry had het allemaal perfect geregeld. Een limousine, de prachtige trouwlokatie Dekkershoeve in Voorburg, een top trouwambtenaar, een heerlijk buffet en een super band die garant stond voor een weergaloos feest!
Diverse familieleden, Rodrigo, Patricio, Paulina, Marsha waren speciaal voor deze gelegenheid uit Chili overgekomen. Ze hebben drie weken in Nederland, en door Europa, een fantastische tijd gehad.

Ook de zoon van Ferry, Danny was als trotse aanwezig en keek goedkeurend toe hoe zijn vader het Ja- woord gaf.
Om alles goed te regelen had Ferry Leo tot ceremoniemeester benoemd en Leo deed zij taak als ceremoniemeester meer dan uitstekend. Hij fungeerde zelfs als bode, die de aangaf waar getekend moest worden.

Rond 17.00 uur kwamen Ferry en Edicta met de limousine aangereden en begonnen wij met de locatie opnamen rond de Dekkershoeve en de molen.
De molenaar had speciaal voor hun de toegang naar de molen open gezet en wij hebben daar samen samen met hun familie diverse opnamen gemaakt.

De trouw ceremonie werd gehouden in de openlucht onder het hooischuur dak. Jennifer Hutzezon stond Ferry en Edicata al trappelend van ongeduld op te wachten en 19.00 uur was het eindelijk zover, hun droom werd realiteit!
Jennifer zou Jennifer niet zijn geweest als ze weer eens niet iets onverwachts in de ceremonie naar voren bracht. Ferry moest opnieuw op z’n knieën om Edicta ten huwelijk te vragen.
Onder grote hilariteit sprong Ferry spontaan op z’n knieën en Edicta kon met een grote lach uiteraard allen maar Ja! zeggen. De ceremonie werd professioneel gefilmd door Ronald, de man van Jennifer.

De vele aanwezigen, ook uit Chili en Duitsland, waren getuige van een feestelijke trouwceremonie.
Na de ceremonie volgde er een heerlijk buffet en een spetterende feestavond.

Ferry en Edicta, jullie zijn een super stel! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en wij wensen jullie alle geluk en gezondheid!

[envira-gallery slug="ferry-en-edicta-bree"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.