Kees en Mieke Berghoeff uit Aalsmeer zijn een super gelukkig stel. Niet alleen zijn ze tot over hun oren verliefd; ze hebben samen vier knappe dochters.

Negen september was hun grote dag. En dat werd een bijzondere dag. Het was prachtig weer en alle ingrediënten waren aanwezig om er een super dag van te maken.

We begonnen bij Kees en Mieke thuis. Nadat Mieke prachtig was opgemaakt en Kees zich in zijn huwelijkspak had gehesen kon het spektakel beginnen.

Voor de lokatieopnamen begonnen we bij de molen in Aalsmeer en daarna hebben we, samen met alle vier de dochters, nog een uitgebreide serie foto’s gemaakt bij de Westeinde plassen.

Natuurlijk moest er ook nog getrouwd worden en dat gebeurde in het gemeentehuis van Aalsmeer. Het werd een bijzondere huwelijksceremonie; niet alleen vanwege de vele familie en vrienden, maar ook vanwege Mandy Phoa. Deze prachtig zingende trouwambtenaar “zong” het bruidspaar de trouwzaal binnen en vele moesten grijpen naar de zakdoekjes.

De papa van Mieke hield tijdens de ceremonie een fantastische speech, die samen met Mandy werd beklonken met het symbolisch dichtspijkeren van een doos met wijn.

Na de ceremonie werden, de door ons aangeboden, zeven bruidsduiven losgelaten. Samen met alle meisjes lieten zij de duiven los en dat werd een hilarisch gebeuren.
De receptie met bruidstaart, het diner en feestelijke afronding werd gevierd bij “Rozen en Radijs” in Burgerveen.

Mieke en Kees, het was een fantastische dag en ook wij hebben genoten van jullie huwelijksdag.
Van harte gefeliciteerd, heel veel geluk toegewenst, samen met jullie leuke, spontane, mooie dochters!

[envira-gallery id=”1091″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.