Maarten en Francelle de Kok

Maarten en Francelle de Kok uit Maasluis zijn een top stel apart en daarom zijn ze dus ook 16 december op een zeer aparte wijze gaan trouwen.

Slechts een paar mensen wisten hoe de vork in de steel zat en dat heeft best wel veel moeite gekost. Niemand wist ervan, alles moest geheim blijven.
Het werd een verassingshuwelijk dat niet gauw vergeten zal worden.

We begonnen bij Maarten en Francelle thuis. Nadat ze beiden opgemaakt en klaar waren, gingen we op weg naar Kevin’s Café in Maasluis.

Ze hadden hun familie, vrienden en collega’s uitgenodigd om in Kevin’s Café van een gezellige lunch te genieten en hun “verloving “ te vieren. Alles was, mede door Kevin ( neef van Francelle), perfect georganiseerd. Alle genodigden waren nietsvermoedend naar het Café gekomen om hen te feliciteren met de verloving. Toen iedereen aanwezig was kwam de apotheose met de mededeling van Maarten dat het niet ging om hun verloving, maar dat er getrouwd ging worden! En toen kwam Francelle in haar prachtige bruidsjapon breed lachend binnen gelopen. Iedereen reageerde zeer verrast en vonden het geweldig.

Alleen de Papa van Maarten moest even omschakelen. Hij had namelijk een speech geschreven op basis van een verloving, en moest dus ter plekke zijn speech improviseren. Dat lukte hem perfect.
Diverse familie en vrienden holden naar een kledingzaak om nog even snel iets nieuws (!) aan te schaffen, anderen gingen naar een museum en wij gingen naar Bleiswijk om in de Binnentuinen de locatieopnamen te maken.

In Bleiswijk hebben Maarten en Francelle ook de Bruidsduiven losgelaten. Na de locatie opnamen gingen we op weg voor de grote finale. Er moest ook nog getrouwd worden en de huwelijks ceremonie vond plaats in het mooie Delta Hotel in Vlaardingen. Het werd een mooie ceremonie met een verassing voor Oma. Oma mocht, op aangeven van de trouwambtenaar, de trouwringen aangeven. Zij vond het fantastisch! Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en daarna volgde er een heerlijk Italiaans diner.

Maarten en Francelle, van harte gefeliciteerd! Heel veel geluk, voorspoed en gezondheid jullie toegewenst!

[envira-gallery slug=”maarten-en-francelle-kok”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.