Een bijzonder huwelijk, dat mag gezegd worden. Het is het liefdesverhaal van twee lieve vrouwen, die intens van elkaar houden! Het verhaal van Mariette Ansems en Elly Lugtenburg uit Ridderkerk. 30 juli was hun grote dag.
We zijn begonnen in het “grand Winston” hotel in Rijswijk. Chantal, onze visagiste/ hairstyliste was al druk bezig met de make-up.

Na een heerlijke lunch in het hotel gingen we op weg naar trouwlocatie “Te Werve” in Rijswijk.

Het was prachtig weer en op het landgoed van Te Werve hebben we een mooie fotosessie kunnen maken.
Inmiddels arriveerden de vele familieleden en vrienden. Elly en Mariette genoten zichtbaar van de aankomst van de vele belangstellenden, ruim 125!

De ceremonie werd in het grasveld gehouden en het werd een bijzondere ceremonie.
Nadat trouwambtenaar Diny Sonneveldt de ceremonie had geopend kwamen er onder begeleiding van hun trotse kinderen, twee lieve vrouwen aangelopen. De pianist en zangeres van topband de Helden openden met het toepasselijke “A moment like this”.
Als eerste kwam Mariette over de loper aangelopen en daarna Elly. Samen met de papa liep zij trots glimlachend naar Mariette.
Nadat Elly en Mariette samen twee kaarsen hadden aangestoken, begon Diny met haar openingsspeech.
Hun hartsvriendin Gerrie nam het over van Diny en hield een uitgebreide speech die bol stond van anekdotes, humor en emotie. Het bijzondere van de speech bleek al snel; Gerrie was degene die hun gekoppeld had! Elly en Mariette hadden ieder hun trouwbelofte op papier gezet en dat was een mooi, emotioneel moment.

Toen was het zover; er moest ook nog JA gezegd worden.
Diny nam het weer over van Gerrie en met volle overtuiging riepen zij Ja-graag tegen elkaar en bekroonden dat met een dikke kus. Hun bijzondere trouwringen werden door de kleinkinderen aangegeven. Het nieuwbakken bruidspaar hield daarna nog een mooie speech naar hun kinderen, die ook getuige waren.
Uitbundig dansend verlieten zij, onder het lied “I am Yours” de trouwplaats.
Na de ceremonie werden onder grote hilariteit, de door ons aangeboden zeven bruidsduiven losgelaten, groepsfoto gemaakt en daarna kon de bruidstaart aangesneden worden.

Na het diner begon een spetterende feestavond. Op spectaculaire wij openden Elly en Mariette samen met hun kleinkinderen de openingsdans en dat was de start voor een fantastische feestavond met top coverband “De helden”.

Elly en Mariette, jullie zijn een perfect stel! Wij hebben van jullie genoten. Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!

[envira-gallery id=”937″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.