Martijn en Direna uit Zoetermeer zijn een lief en romantisch stel en uiteraard ook hevig verliefd. Dat zij gingen trouwen was wel zeker, alleen de datum moest nog even vastgesteld worden.

Die datum werd dus 2 september. In 1e instantie was het stadhuis van Zoetermeer als trouwlocatie gereserveerd, maar naderhand werd de trouwlocatie gewijzigd.
En dat is een perfecte keuze geworden: superlocatie “wapen van Zoetermeer”!

We begonnen bij Direna, Wilma bleef bij Derina en ik ging kort na bij Direna naar Martijn.
Wilma fotografeerde Derina in Zoetermeer, hielp met aantrekken van de bruidsjurk en ik maakte een serie opnamen bij Martijn z’n ouders in Bleiswijk.
Martijn kwam aangereden in de prachtige Rolls-Royce van Willy’s trouwauto’s en zijn Derina stond haar aanstaande al nerveus in de tuin op te wachten. Na overhandiging van het bruidsboeket gingen voor de locatie opnamen naar Scheveningen. Niet zonder reden…..Martijn en Direna hadden elkaar op het strand bij de haven ontmoet.

Op vrijwel dezelfde plek hebben we een mooie serie foto’s kunnen maken en nadat Direna zich ontdaan had van alle zandkorreltjes gingen we naar het “Wapen van Zoetermeer” voor de ceremonie.

De vele familie en vrienden stonden hun al ongeduldig op te wachten en ook toptrouwambtenaar Paula Boutens war er helemaal klaar voor. De trouwceremonie werd gehouden in de mooi verbouwde binnenplaats.
Toen Direna met Papa aan kwam lopen werd het Martijn terecht even te machtig….daar kwam zijn prachtige aanstaande aangelopen. De zakdoekjes konden weer uitgedeeld worden!

Na de ceremonie werden, de door ons aangeboden, zeven prachtige bruidsduifen losgelaten; dat was een hilarisch en ook mooi, symbolisch moment.

De bruidstaart ontbrak natuurlijk niet en daarna kon het buffet aanvangen.
Half negen openden zij met een ingestudeerde openingsdans de feestavond en die ging door tot in de kleine uurtjes.

Martijn en Direna van harte gefeliciteerd en heel veel geluk en welvaart toegewenst!

[envira-gallery id=”1061″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.