29 september was het eindelijk zover voor Martijn en Esther de Bokx uit Hoogland.  Martijn en Esther zijn een hevig verliefd stel dat maar één ding voor ogen had……zo snel mogelijk trouwen!

In Juni hadden we al een pré-wedding shoot op Landgoed Clingendael in Den Haag gedaan en deze opnamen werden voor allerlei doeleinden gebruikt.
Het zou een drukke dag worden, met een vroeg begin, dus wij waren al een dag eerder naar het hotel “Hof van Putten” in Putten afgereisd.

Wij begonnen bij Esther thuis in Putten, waar iedereen druk bezig was met de hairstyling en opmaak. Wim ging nog even bij Martijn langs, om bij hem thuis ook nog een serie opnames te maken.

Martijn is een klein beetje autogek en het kan niet anders dat dat hij dan ook een super auto had gehuurd; een echte (James Bond) Aston Martin.

Bij aankomst bij Martijn was hij nog druk bezig om de auto te leren kennen; het beloofde wat hij die dag allemaal voor ogen had…
De snelheidsmeter werd behoorlijk genegeerd. Dat kan ook niet anders met zo’n auto; Esther vond het allemaal wel prima en genoot optimaal mee.

Martijn kwam al brommend met veel kabaal bij zijn Esther aangereden.
Nadat hij de auto trots voor het huis had geparkeerd, holde hij naar de deur om Esther het bruidsboeket aan te bieden.

Esther zag er prachtig uit en beiden poseerden zij voor de camera(s).
Kort daana gingen we op weg naar het mooie landgoed Staverden, waar we een mooie serie foto’s hebben kunnen maken.
Er moest ook nog getrouwd worden, dus na de locatieopnamen gingen we richting Stadhuis van putten, waar trouwambtenaar Femmy Marnus hun al ongeduldig stond op te wachten.
Op humoristische wijze praatte hij hun het burgerlijk huwelijk in en nadat zij elkaar de ringen hadden aangedaan, was het definitief.
Na de ceremonie werden de door ons aangeboden 7 witte duiven losgelaten.
In de middag vertrokken we naar Ermelo voor de kerkelijke ceremonie in de Nederlands gereformeerde kerk in Ermelo.

Dominee Wiep Duisterhuis leidde de ceremonie en zeer vele aanwezigen keken instemmend mee hoe ook hij hun het JA-woord liet geven.
In hotel v/d Valk in Harderwijk werd de Bruidstaart aangesneden, het diner door Martijn en Esther geopend en daarna volgde een spetterend bruidsfeest.

Martijn en Esther, van harte gefeliciteerd!  Wij wensen jullie een fantastische toekomst en heel veel geluk en gezondheid!

[envira-gallery slug="martijn-en-esther-bokx"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.