Martine en Julien Slootweg uit Zoetermeer hebben het helemaal voor elkaar; ze hebben elkaar gevonden en hun aangekochte woning prachtig gerenoveerd.
Er moest nog wel één ding gebeuren en dat was natuurlijk elkaar het grote JA- woord geven.
En dat gebeurde dan dus ook. 9 november moest het hun super grote dag worden.
Een paar dagen daarvoor waren ze al voor de wet getrouwd, maar de echte trouwdag kwam op 9 november.

Julien is een boezemvriend van onze zoon Patrick en schoondochter Silvia en Julien was daar dan ook de dag daarvoor al blijven slapen. We begonnen bij Julien al in de ochtend. Julien moest nog even wennen aan al die aandacht, maar zoon Patrick hielp hem daar al snel overheen. Sylvia hielp Julien bij de “finishing touche” met de aankleding en Patrick maakte er een vrolijke boel van.
Een spannend moment was het in elkaar monteren van het strikje; na diverse pogingen ( ook via internet) zag het er redelijk goed uit.

Na de opnamen bij Patrick en Sylvia zijn we naar hun huis gegaan, waar onze eigen visagiste Chantal al druk bezig was om bij Martine een perfecte hairstyling en visage aan te brengen.
Martine straalde; ze zag er super mooi uit! Op het afgesproken moment kwam Julien in hun Ford Ka aangereden en stond Martine tenenkrommend klaar om haar Julien in de armen te kunnen sluiten.
Zijn binnenkomst en overhandiging van het bruidsboeket was een mooi, emotioneel moment. Van uit hun hun huis zijn we daarna op weg gegaan voor de locatie opnamen.

In de binnentuinen van Bleiswijk hebben we een mooie serie foto’s kunnen maken. Na de locatie reden we terug naar Zoetermeer voor de Kerkelijke Inzegening in de Wijngaard in Zoetermeer.
De kerk zat vol met vele vrienden en familieleden.

Bij aanvang van de plechtigheid liep Julien (nerveus) stoer de kerk binnen, gevolgd door de bloemen strooiende bruidskids bloemen en daarachter kwam een stralende Martine aan de arm van Papa de kerk binnen.
Pastoor Jan Bentvelzen gaf leiding aan een mooie trouwceremonie, waarbij muzikaal ondersteund door het kerkkoor.
Na de ceremonie ging iedereen naar Partycentrum Second Floor in Zoetermeer. Daar volgde de receptie, de bruidstaart, een heerlijk Indonesisch buffet en daarna kon het feest losbarsten.
De spetterende feestavond werd verzorgd door de vaste DJ van Second Floor.

Martine en Julien van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
Jullie zijn een prachtig lief stel; Wilma en ik hebben van jullie genoten en wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid!

[envira-gallery id=”1271″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.