Tot nu toe werd standaard de burgerlijke trouwceremonie in stadhuis / (horeca) trouwlocatie en indien van toepassing ook de kerkelijke ceremonie op dezelfde dag uitgevoerd.

Daarna volgde de receptie, het diner en het bruidsfeest. Dit jaar merken we hier een duidelijke trend verandering in.
Los van het gegeven dat het altijd een drukke dag is, zijn de kosten van de burgerlijke ceremonie eventueel i.c.m. de kerkelijke ceremonie behoorlijk hoog.

Dit is zeker van toepassing op de “dure” zaterdag.
Veel bruidsparen kiezen voor een andere beleving, die zeker niet minder van karakter is en een perfect alternatief inhoudt.
Wij hebben gemerkt dat veel bruidsparen steeds vaker afzien van het ceremoniële burgerhuwelijk op de dag van hun trouwen.
Zij gaan eenvoudig “gratis” trouwen om daarna, een paar dagen later het huwelijk groots over te doen. Bij het “gratis” trouwen is meestal geen vakfotograaf aanwezig.
Dat is niet alleen een stuk voordeliger, maar heeft vaak een super ontspannen sfeer en optimale (her) beleving van hun trouwen.

De tweede ceremonie is feitelijk hetzelfde als de eerste.

Wij werken samen met officiële landelijke Top trouwambtenaren die van de tweede ceremonie een fantastische beleving maken!
De ceremonie is dan niet gebonden aan een vaste 30 minuten periode; er kan een veel uitgebreider verhaal gepresenteerd worden.

Bij deze ceremonie wordt ook een nieuwe akte getekend en het leuke is dat niet alleen de wettelijk maximale getuigen (4) mogen tekenen; het kunnen er ook meer zijn.

Ook kinderen mogen de akte ook ondertekenen en jullie krijgen door iedereen ondertekende akte mee naar huis.

Het is ook ideaal wanneer jullie in de kerk willen trouwen. Meestal heeft de emotionele beleving bij een kerkelijke inzegening een veel grotere impact.

Na de tweede burgerlijke ceremonie door één van onze officiële Top trouwambtenaren en i.c.m. met kerkelijke inzegening, kan het feest losbarstten!
Deze vorm van trouwen is niet alleen veel goedkoper; het geeft vaak minder stress en de beleving van jullie trouwen heeft over het algemeen een hoger level.

Vakfotografie Wim Stad werkt samen met officiële trouwambtenaren, die perfect een tweede akte kunnen realiseren en van jullie trouwdag een onvergetelijke dag kunnen maken.

Er kan gekozen voor een luxe album afwerking, maar ook aanlevering op alleen USB is uiteraard ook mogelijk.

Voor meer informatie bel of mail ons even: 06-55897135 / 079-3164506 of info@vakfotografiewimstad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.