Op 28 september hebben William en Hetty Versteegh uit Rumpt hun liefde voor elkaar beklonken met een fantastische bruiloft in Noordwijk aan Zee.
Hetty heeft nacht voor de bruiloft met de kinderen in een huisje in Noordwijk doorgebracht, terwijl William samen met zijn kinderen, moeder en zus  in een B&B in Noordwijk heeft overnacht.
We begonnen met de fotografie bij Hetty, waar de visagiste en hairstyliste al druk bezig waren Hetty in opperste staat van schoonheid te brengen.
Dat gold niet helemaal voor de boys van Hetty; zij waren wel druk bezig beetje wakker te worden, bij de één ging dat wat makkelijker dan bij de ander, maar het ging nog wel volgens planning.
Wilma bleef achter bij Hetty en ik ging op weg naar William, waar iedereen al helemaal in staat opperste gereedheid verkeerde. We hebben daar een leuke serie foto’s gemaakt.
Alle zeven kinderen en familie keken geamuseerd toe hoe William bij aankomst bij Hetty het bruidsboeket overhandigde.
Het was stralend weer en een perfecte start van een mooi dag.

Met alle kinderen en familie gingen we naar “de Witte Raaf” om daar samen met o.a. de kinderen groepsfoto’s te gaan maken.
We hadden de indruk dat deze happening best wel een ludiek karakter zou kunnen krijgen en dat kreeg het dan ook.
De kinderen zijn allemaal een beetje vrolijk “gestoord” en dat resulteerde in een serie leuke ludieke opnamen; Iedereen had het perfect naar de zin.
Nadat we klaar waren met deze serie opmames zijn we heerlijk in het Restaurant gaan lunchen.

Er moesten ook nog locatieopnamen gemaakt worden.  Voor deze locatieopnamen zijn we naar het gerenommeerde Huis ter Duin in Noodwijk gegaan.
We hebben in het hotel en ook op het strand en in de duinen een mooie serie foto’s kunnen maken.
Maar er most natuurlijk ook nog even getrouwd worden en de ceremonie vond plaats aan het strand in strandpaviljoen “De Zeemeeuw” in Noordwijk aan Zee.

De trouwambtenaar praatte in een afgeladen trouwzaal met enthousiast toekijkende kinderen van Hetty en William met veel humor hun het huwelijk in.
Onder luid applaus werd de ceremonie afgesloten en daarna volgde het loslaten van onze Bruidsduiven en de groepsfoto’s.
De receptie werd druk bezocht en iedereen genoot zichtbaar.
Er werden diverse sketches gehouden en ook William bleek een perfecte imitatie van Elvis Presley in huis te hebben en zong zijn Hetty op mooie emtionele wijze “Can’t falling in love with you” toe.

De bbq was fantastisch en na de bbq kon het feest losbarstten met een zeer goed ingestudeerde spectaculaire openingsdans.  Het was de start van een super feestavond.

Hetty en William, wij wensen jullie samen met Danny, Elise, Maico, Annemijke, Joeri, Raimon, Gillian, Anne, Thomas en Claire een fantastische toekomst!
Heel veel geluk, jullie zijn samen met alle kids een mooi Stel!

[envira-gallery slug=”william-en-hetty-versteegh”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.