Marcel en Chantal uit Pijnacker wilden op 8 juli hun trouwdag op een bijzondere manier laten voltrekken. En dat is zeker gelukt; in de Haaienzaal in Blijdorp!
We begonnen in de ochtend bij Chantal met de fotografie. Kort daarna ging ik bij Marcel de boel een “beetje op stelten” zetten; Wilma bleef bij Chantal om foto\’s te maken en haar te helpen met de jurk etc. Marcel was best wel een “gespannen”, maar dat hoort er natuurlijk helemaal bij!

Bij aankomst bij zijn Chantal ging hij op de knietjes en overhandigde de geĆ«motioneerde Chantal het prachtige bruidsboeket. Kort daarna gingen voor de locatieopnamen op weg naar “De Oostpoort” in Delft en daarna reden in de Rols-Royce van Willy’s Trouwauto’s naar Diergaarde Blijdorp.
Chantal wist precies waar ze naartoe wilde; ze hadden in Blijdorp al een complete route samengesteld. We hebben in Blijdorp een mooie serie foto’s kunnen maken.

De ceremonie werd, zoals gebruikelijk, gehouden in de prachtige Haaienzaal.
De trouwzaal zat behoorlijk vol;trouwambtenaar Jolanda Verschuren leidde de ceremonie perfect op haar eigen karakteristieke en humorvolle wijze. In de Haaienzaal hebben we nog de groepsfoto’s gemaakt en daarna gingen we op weg naar “Het Witte Huis” in Pijnacker voor het diner. Omstreeks 20.30 arriveerde Chantal en Marcel bij de feestlokatie “Het Rieten Dak” in Delft.
Na de openingsdans kon het spetterende feest beginnen!
Marcel en Chantal, van harte gefeliciteerd; wij wensen jullie een fantastische toekomst!

[envira-gallery id=”659″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.