Wij wisten het van te voren. Het huwelijk van Juan en Milu uit Rotterdam zou op eigen karakteristieke wijze plaatsvinden; op z’n Kaap Verdiaans!
We begonnen eerst in de ochtend bij Milu. Milu heeft 28 broers en zusters! Het huis zat dus helemaal vol en was een gezellige boel.
Zoals we wel vaker doen, bleef Wilma bij Milou en ik ging naar Juan in Capelle aan den Ijssel. De aankomst van Juan bij Milu werd een bijzonder spektakel.

Toen Juan de woonkamer binnenkwam begon iedereen, ook Juan, te dansen en te zingen. De broer van Milou begeleidde het volksfeestje op de gitaar. Milu stond in de tuin zenuwachtig te wachten..en te wachten..en maar te wachten, terwijl Juan nog steeds dansen en springend de kamer door hoste.
En ja hoor, daar kwam hij eindelijk de tuin ingehold. Beiden zagen er fantastisch uit en bij het elkaar aankijken schoten ze allebei helemaal vol.
Het was mooie emotie! Daarna vertrokken we naar de Papa van Juan in verzorgingstehuis Lourens en ook daar hebben we een serie foto’s binnen en buiten genomen. De huwelijksceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Schiedam en dat werd ook een bijzondere ceremonie.
De trouwzaal zat volledig afgeladen; er kon bijna niemand meer bij.

Trouwambtenaar Marianne Bruens leidde de trouwceremonie op een bijzonder mooie , humorvolle wijze.
Een gedeelte van speech werd door een familielid in het Portugees vertaald.
Na de ceremonie werden de door ons aangeboden 7 Witte Bruidsduiven losgelaten en dat was op zich al een hele happening. In de grote zaal van “”Sunrise” in Rotterdam kon iedereen, ruim 350 aanwezigen, genieten van een fantastisch buffet en na het buffet kon het feest beginnen.
En hoe..! Op Kaap Verdiaanse wijze werd het een spetterend dans feest dat tot diep in de nacht doorging!

Juan en Milou, jullie zijn een fantastisch stel! Van harte gefeliciteerd en wij wensen jullie al het geluk van de wereld!
[envira-gallery id=”658″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.