Een superverliefd stel, dat zijn Colinde en Peter van der Meijden uit Hardinxveld-Giessen. 15 april was hun super grote dag en dat lieten ze ook duidelijk blijken.

Toen Peter kwam aangereden in zijn oldtimer Mercedes, stond Colinde al nerveus boven aan de trap te wachten op haar droomprins. Toen Peter binnen kwam stoof ze de trap af en vloog, onder goedkeurende blikken van de familie, in zijn armen.

De locatie opnamen hebben we gemaakt in Fort Vuuren; een supermooie fotolocatie. Na de fotosessie genoot iedereen van een heerlijke lunch bij Papa en Mama en daarna gingen we op weg naar naar het gemeentehuis van Hardinxveld.

De burgelijke ceremonie werd voortreffelijk geleid door trouwambtenaar Anke van Garderen. Na de ceremonie werd op feestelijke wijze de door ons aangeboden zeven bruidsduiven losgelaten en gingen we per witte Engelse bus richting de kerk.

Tijdens de kerkelijke inzegening, geleid door ds. Jan Holtslag, zongen de kindertjes van de klas van Colinde enthousiast een mooi liedje en na de kerkdienst werden ze ook met bogen opgewacht.

Na een heerlijk diner kon het super feest, met de vele vrienden en familie eindelijk beginnen.

Peter en Colinde, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!

[envira-gallery id=”404″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.