Davide en Eline zijn voor de kerk in Wassenaar getrouwd. Davide is een charmante en gezellige jongen van Italiaanse afkomst en Eline is een onvervalste Benthuizense schone; zij zijn een ideaal koppel!

Davide en Eline waren al iets eerder voor de wet getrouwd en wilden de kerkelijke inzegening het hoogtepunt laten zijn van bruiloft. Davide en de vele aanwezigen, ook veel uit Italiƫ, waren al in de vrijzinnig protestantse kerk in Wassenaar aanwezig toen Eline met haar Vader en de bruidsmeisjes op indrukwekkende wijze haar aanstaande tegemoet trad. De kerkelijke inzegening werd ook d.m.v. oortelefoontjes direct ook in het Italiaans vertaald, zodat alle buitenlandse gasten deze mooie inzegening geheel konden meemaken.

Na de ceremonie hebben we in het kasteel Duivenvoorde en ook bij de “Benthuizense Brug” een mooie serie foto’s kunnen maken.

Daarna werd de receptie gehouden, volgde een heerlijk diner (waar wij ook aan mochten deelnemen) in “Het Wapen van Zoetermeer” en vervolgens een indrukwekkende openingsdans en een spetterende feestavond.

Davide en Eline van harte gefeliciteerd; wij wensen jullie heel veel geluk en een schitterende Toekomst!

[envira-gallery id=”408″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.