Cora en Hein Bauer

Het beloofde een Super dag te worden;  Cora en Hein Bauer hadden werkelijk alles uit de kast gehaald om er een Top Bruiloft van te maken en dat is dan ook helemaal gelukt!

Cora en Hein zijn een bijzonder mooi stel; Cora een fijngevoelige, creatieve mooie vrouw en Hein, de humorvolle met bourgondische levensstijl door het leven stappende vrolijke man.  Het straalt er vanaf: ze houden intens van elkaar!

Ze wilden hun Bruiloft opnieuw beleven met een dag die nooit vergeten zal worden en dat is helemaal gelukt. 10 juni werd hun Super dag en dat mocht iedereen weten ook!

Cora had Angelique, haar zus, gevraagd om het één en ander te regelen en dat heeft zij perfect geregeld!

We begonnen in Moerkapelle waar Hein zijn Cora bij Samantha lichtelijk nerveus stond op te wachten.
Al wachtende speelde hij met de leuke tweeling van Samentha en toen Cora binnenkwam kon hij, nadat Cora haar prachtige bruidsjurk had aangedaan, eindelijk het bruidsboeket aan zijn Cora Overhandigen.

Daarna gingen we op weg naar de Japanse Tuin in Clingendael. Het was de laatste open dag in de Japanse tuin en omdat de beheerder ons zo langzamerhand wel goed kent, konden we in deze prachtige helemaal lekker ons gang gaan.

Cora en Hein genoten zichtbaar en we hebben in de Japanse Tuin en landgoed Clingendael een mooie serie foto’s kunnen maken.
Maar er moest ook nog een trouwceremonie volgen en dus gingen we begin van de middag op weg naar de Binnentuinen in Bleiswijk.

Het werd een bijzonder mooie, emotionele ceremonie, die werd geleid door de geïnspireerde, enthousiaste trouwambtenaar Willy.  Met mooie verhalen kon zij de vele aanwezigen goed raken en menig traantje werd weggepinkt.
Niet alleen Willy was verantwoordelijk voor deze mooie ceremonie; Top fluitist Paul Smithuis ondersteunde de trouwceremonie met zijn mooie muzikale klanken.
Tijdens de ceremonie werd er een korte onderbreking en in die tijd konden de gasten buiten even genieten van het prachtige weer en in die tijd gingen Cora en Hein zich omkleden.
Cora had als verrassing voor Hein een prachtige blauwe jurk aangetrokken en bij het begin van de 2e ceremonie kwam zij zo trots als een pauw naar de in spanning wachtende Hein toegelopen.
Ook de tweeling boys, kids en andere familieleden deelden zelfgemaakte cadeaus aan hen uit.

Weer konden diverse zakdoekjes uitgedeeld worden. Damon, de kleinzoon van Hein bracht de trouwringen trots naar hun toe en het was geweldig om te zien hoe intens mooi de innige band met Opa ontstaan is.  De trouwbelofte van Hein was in vergelijking met Cora’s verhaal kort en krachtig; Cora had zeker vier A4 velletjes nodig om Hein te vertellen hoe veel zij van hem hield!

Na de ceremonie werden door onze duiven presentatrice zeven prachtige witte duiven losgelaten .
Na de ceremonie volgde de bruidstaart, de receptie en een heerlijke BBQ.

Cora en Hein, van harte gefeliciteerd, het was een TOP dag en wij wensen jullie voor de vele komende jaren alle geluk en gezondheid toe!

[envira-gallery slug=”cora-en-hein-bauer”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.