Daisy en Danny Polhuijsen

30 juni was de DE dag voor Daisy en Dave Polhuijs  uit Krimpen aan den IJssel.
Een mooi stel dat hevig verliefd is en maar één doel voor ogen hadden; zo snel mogelijk trouwen en er super dag van maken!
Dat is ze dan ook volledig gelukt; het werd een super dag!
We begonnen bij Daisy, Wilma bleef bij Daisy voor de fotografie en ook om haar verder te helpen; Wim ging even later naar Dave om daar een serie foto’s te maken.
Om 11.30 uur kwam Dave met een hoop motorlawaai in zijn speciaal gehuurde super Ford Mustang bij zijn Daisy aan.  Hilariteit alom, het was een indrukwekkende aankomst.
Onder de sound van Bruno Mars, get married, liep hij richting de voordeur.  Daisy stond al enigszins nerveus swingend op de muziek haar Dave boven aan de trap op re wachten.
Het werd een mooi emotioneel moment toen Dave  samen met Dean, vier jarige bruidsjonker, het bruidsboeket aan zijn Daisy overhandigde.
Dean deed er niet voor onder en gaf enthousiast zijn bruidsboeketje aan zijn zes jarige zusje bruidsmeisje Chelsea.
Na dit door vele met plezier gade geslagen moment, gingen we even later voor lokatieopnamen naar Streekmuseum Krimpenerwaard.  Het was behoorlijk warm, maar dat kon de pret niet drukken.

We hebben in en rond het Streekmuseum een mooie serie foto’s kunnen maken.
Maar er moest ook nog wel even getrouwd worden.  En dat gebeurde in de mooie locatie Arendshoeve in Bergambacht.
Dave en Daisy hadden twee ceremoniemeesters: Peter en Esther Feldkamp.  Het bijzondere was dat Peter en Esther zich bij de Arendshoeve hadden omgekleed tot ware lakeien!
Het was een gaaf gezicht toen onder lopend escorte van Peter en Esther de Ford Mustang naar de ingang van de Arendshoeve reed.  Alle gasten stonden hun daar met enthousiast applaus op te wachten.
Eerst kwamen Dean en Chelsea al rozenblaadjes strooiend aangelopen, daarna kwam met Dave met Mams en daarna onder luid applaus kwam Daisy met Papa aangelopen.
Dave en Daisy werden buiten, onder bezielende leiding van trouwambtenaar Joke Verkuik , het huwelijk ingepraat en daarna mocht Daisy zich eindelijk mevrouw Polhuijsen noemen!
Na de ceremonie werden de door ons aangeboden zeven witte bruidsduiven losgelaten en daarna  de groepsfoto en verschillen individuele groepsfoto’s gemaakt.
Daarna volgde de receptie en een heerlijke BBQ.  Maar de dag was nog lang niet ten einde.  Na een werkelijk spetterende openingsdans kon het feest losbarsten!
Peter, de lakeien ceremoniemeester kondigde al vals “trompetterend” de aankomst van de gasten aan, Esther hield alles perfect onder controle.
De Bruiloft DJ haalde alles uit de kast en zorgde voor een super feestavond; zelfs zo super dat diverse gasten uit voorzorg maar hun auto op de parkeerplaats lieten staan en diep na twaalf uur per taxi naar huis gingen.

Dave en Daisy, het was een Top Dag!  Van harte gefeliciteerd; wij wensen jullie alle geluk van de wereld!

[envira-gallery slug=”daisy-en-danny-polhuijsen”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.