Patrick en Monique Vermeulen

Patrick en Monique Vermeulen uit Rumpt zijn 22 juni op bijzondere wijze getrouwd.  Het was niet zomaar een huwelijksdag; het werden er drie!
En het thema was: Festival Bruiloft.  En dat is het dan ook helemaal geworden!

In de ochtend begonnen wij bij Monique in Rumpt.  Nadat wij een serie opnamen bij Monique hadden gemaakt, ging Wim bij Patrick langs om ook daar een aantal foto’s te maken.

Het hele terrein achter hun huis was omgebouwd tot festival terrein met grote feest / ceremonie tent, tentenkamp en verder was alles in festivalsfeer gebracht.

Het was behoorlijk warm die dag en iedereen genoot buiten van het festivalgebeuren.  In de middag moest er ook getrouwd worden en dat ging weer helemaal in stijl.
Patrick was als eerste de tent met de vele genodigden binnengelopen en even later kwam Monique samen, door haar Vader begeleid, de ceremonietent binnen.

Daar stonden twee majestueuze zetels waar zij plaats namen.  Hun vriend René, was tevens trouwambtenaar en onder heel wat hilariteit praatte hij Patrick en Monique het huwelijk in.

Na de ceremonie volgden nog de speeches van beide Papa’s, werd de groepsfoto gemaakt, de bruidstaart aangesneden en het feest gaan beginnen.
Eerst zijn we nog in de omgeving van Rumpt de locatieopnamen gaan maken en bij terugkomst werd al druk gewerkt aan de opbouw van de bbq.
De bbq werd muzikaal ondersteund door live muziek en iedereen genoot intens.
Voor de 2e en 3e dag hadden Patrick en Monique  maar liefst vijf disk-jockeys gearrangeerd om de vele gasten, naast lekkere drankjes, ook muzikaal het optimale festivalgevoel te geven.
Het was een heerlijke dag, waar veel gebeurde en iedereen genoot van hun festivalbruiloft.

Patrick en Monique, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk voor de toekomst toegewenst!

[envira-gallery slug=”patrick-en-monique-vermeulen”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.