Frank en Eline Snoeren

Frank en Eline Snoeren uit Dordrecht hebben onder goedkeurend toeziend oog van hun zoon Thijs en vele aanwezigen elkaar op 21 april voor het leven aan zich verbonden.

Het weer was prima; 16 graden en een heerlijk zonnetje.
We zijn met de fotografie gestart bij Eline.
Terwijl Wim even later naar Frank ging om daar de foto’s te maken, bleef Wilma bleef bij Eline achter voor de fotografie en haar bij allerlei ditjes en datjes te helpen.

Zoon Thijs was bij Frank en werd door oma in zijn mooie trouwpakje gehesen; zij zagen er beiden perfect uit!
Frank en Eline hadden via hun vriend, Howard, een super mooie oldtimer cabrio volkswagen geregeld en Howard functioneerde dan ook als hun privé chauffeur.
Bij aankomst van Frank stond Eline in haar prachtige jurk, Frank in de tuin op te wachten.  Het was een mooi moment, dat Frank zijn Eline in haar trouwjurk zag.
Na diverse familie opnamen vertrokken we naar het Wantijpark om daar een mooie serie te gaan maken.  Thijs deed perfect mee en had de grootste lol met het fotograferen.

Na de locatieopnamen gingen we op weg naar het mooie stadhuis van Dordrecht.  Trouwambtenaar Jeanet Bregman stond Frank en Eline al ongeduldig op te wachten en nadat alle gasten in de trouwzaal hadden plaatsgenomen, kon Jeanet op haar karakteristieke wijze Frank en Eline het huwelijk in gaan praten.

Uiteraard was het Thijs zijn belangrijke taak om de ringen aan Papa en mama aan te bieden en dat deed hij perfect!
Na de ceremonie vond de receptie, diner en feest plaats in Hotel Bellevue in Dordrecht.

Frank, Eline en Thijs, van harte gefeliciteerd!  Heel veel geluk en gezondheid jullie allemaal toegewenst!

[envira-gallery slug="frank-en-eline-snoeren"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.