Rob en Gabi Doornekamp

Rob en Gabi Doornekamp uit Boskoop zijn op 7 april eindelijk voor het leven aan elkaar verbonden.  Dit lieve, heerlijk ongecompliceerde stel, hebben het helemaal voor elkaar.
Samen met dochter Angelique en zoon Maurice hebben ze er een top dag van gemaakt!

Het begon allemaal bij Gabi in Boskoop, waar de hairstyliste en visagiste druk in de weer waren om Angelique en Gabi er perfect te laten uitzien.  Wim ging op een later moment even bij Rob langs en Wilma bleef bij Gabi achter om haar te helpen en uiteraard ook om de fotografie bij haar te verzorgen.
Aangekomen bij Rob trof Wim een redelijk nerveuze Rob aan en een licht bloedende Maurice. Hij had zich tijdens het scheren in een staat van lichte opwinding in zijn kin gesneden.  Gelukkig was het “bloedbad” snel weer over en konden de beide heren zich aan de kapster overgeven, om zich daarna in pak te gaan hijsen.  Bij Gabi ging het allemaal wat minder chaotisch; hoewel een druk heen en weer huppelende Angelique de boel goed aan de gang bleef houden.  Ze zaten in de ochtend beiden al lekker  “relaxed” aan een wit wijntje en nadat de hairstyliste klaar was werd gestart met de aankleding van Gabi.  Gabi zag er in haar bruidsjurk met lange sleep er prachtig uit!

De ontmoeting hadden Rob en Gabi net even anders geregeld; hij kwam haar niet ophalen, maar zij kwam met de limousine aangereden en pas in de trouwruimte van het Boskoopse Kerkje kon hij haar in haar trouwjurk bewonderen.

Tijdens de ceremonie hield Angelique samen met Maurice een mooie speech en de zakdoekjes konden weer uitgedeeld worden. Na de mooie trouwceremonie werd er met champagne een toast uitgebracht. Na de toast werden de ons aangeboden zeven prachtige bruidsduiven losgelaten en ging op hilarische wijze!  Ook werd volgens goed Duits gebruik door Rob en Gabi een boomstam doorgezaagd; Rob kreeg het alsmaar warmer van…..

Na de groepsfoto gingen we op weg naar Binnentuin in Bleiswijk voor de locatie opnamen. Angelique en Maurice gingen uiteraard ook mee en we hebben in de Binnentuin een mooie serie foto’s kunnen maken. Het aansnijden van de bruidstaart, receptie , diner en feest vond plaats in “Het Keldertje” in Boskoop.  Het was voor hun, maar ook voor ons een top dag!

Rob en Gabi , van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen met jullie geweldige kids Angelique en Maurice!
( zie ook onze Facebook  pagina: Vakfotografie Wim Stad)

[envira-gallery id="1372"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.