William en Esther Thomson uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn een bijzonder stel.  Dit lieve stel, hevig verliefd wilden zij op een aparte manier gaan trouwen en dat hebben William en Esther dan dus ook gedaan!
We begonnen in Nieuwerkerk aan de IJssel, waar Esther zich in haar mooie jurk gereedmaakte voor haar William.  William, van schotse afkomst, wilde zijn afkomst zeker niet verloochenen en had zich gehuld in een originele Schotse Kilt. Hij zag er perfect uit!  Zij hadden Garreth Fraser gearrangeerd als chauffeur en doedelzakspeler en ook Gareth zag er in zijn schotse kilt er perfect uit.

Onder de typerende muziek van de doedelzak kwam William zijn mooie bruid Esther ophalen en dat trok in de buurt best veel aandacht.
Na het aanbieden van het bruidsboeket gingen we al swingend op de tonen van de doedelzak nar de typische Engelse Taxi en reden naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten.
We hebben in het kasteel een mooie serie foto’s kunnen maken; William en Esther waren niet te stoppen!

Op een gegeven moment stonden alle gasten, ook een aantal uit Engeland, klaar om hun enthousiast te ontvangen.  De Engelse tante William schraapte al haar moed bijeen en nam stoer plaats achter het stuur en Garreth liep voorop,  al druk doedelzak spelend, naar de ingang van het kasteel. Daar stond kasteelbeheerder Arend slot hun al op te wachten en begeleidede hun naar het kasteel.

De ceremonie werd een bijzondere ceremonie, want Top Trouwambtenaar / cabaretier Jelle Kuiper presenteerde op zijn specifieke wijze en eigentijdse wijze een perfect verhaal die de meeste genodigden niet gauw zullen vergeten.

Na de ceremonie volgde de groepsfoto en gingen we naar Hotel Van der Valk in Nieuwerkerk aan de IJssel waar de receptie en diner plaatsvond.
Het was een zeer geslaagde dag met vele mooie momenten.

William en Esther, van harte gefeliciteerd en heel geluk voor de toekomst!

[envira-gallery id=”1339″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.