Johan en Rosita Sap

Johan en Rosita Sap uit Rotterdam hebben het helemaal voor elkaar; een mooi huis, goede baan , een goed gevoel voor humor en zijn al 9 jaar hevig verliefd!

Dus Johan vroeg op een mooie dag zijn Rosita ten huwelijk en op 14 oktober moest het alle gebeuren. En zo gebeurde het dus dan ook.
We begonnen vroeg in de ochtend bij Rosita. Ter ondersteuning waren tante en alle nichtjes waren aanwezig en zusje Jennifer zorgde voor de make-up en alle verdere activiteiten.
Rosita straalde in haar prachtige bruidsjurk als een super queen en ook alle meiden zagen er perfect uit!
Niet onvermeld mag blijven dat Rosita als zowel Johan bijzondere sokjes hadden aangetrokken.
Rosita had, onder het motto van “ze zien er toch lekker niets van en ik loop heerlijk relaxed”, lekker zittende vrijetijdsschoenen aangetrokken; heel verstandig bij het trappenlopen in het kasteel….
Alsof het zo moest zijn; we hadden prachtig weer en niets hield ons tegen om een uitgebreide fotosessie te gaan maken.

Johan kwam omstreeks 11.00 uur in een super Landrover aangereden. Toen hij aanbelde dacht hij zijn Roos bij de deuropening aan te treffen, maar dat hadden we anders geregeld.
De nichtjes deden open en dat leverde veel hilariteit op. Op de muziek van Bruno mars “I want to marry you” liep hij zoekend naar zijn Roos de kamer in; ze stond in de tuin hem opgewonden op te wachten. Alle aanwezigen genoten zichtbaar van dit mooie stel en hier en daar werden ook de toepasselijke papieren zakdoekjes tevoorschijn gehaald.
Na aanbieding van het bruidsboeket en diverse foto’s bij vertrek gingen we op weg naar Heenvliet. Bij de ruïnes van Ravestein hebben we een super mooie serie foto’s kunnen maken en dat wij hoopten gebeurde ook; het bleef prachtig weer.

Maar er moest ook nog even getrouwd worden en daarom gingen we na de locatiefoto’s op weg naar De Schone Lei in Rotterdam. Aankomende op deze prachtige trouwlocatie aan de noordoever van de Kralingse Plas vele familie en vrienden hun zenuwachtig op te wachten; hoe zouden ze eruit zien? Ook top trouwambtenaar Raymond Roumimper ( waar we veel mee samenwerken) stond Johan en Rosita op te wachten.
Bij aanvang van de ceremonie kwam onder luid applaus eerst Johan binnen, daarna gevolgd door Rosita met haar Papa. Dat was voor Rosita en haar Papa een mooi moment.
De ceremonie verliep zoals we van Raymond gewend zijn; vol van humor, perfecte anekdotes, passie en bevlogenheid praatte hij Johan en Rosita het huwelijk in.

Na de ceremonie werden de, door ons aangeboden zeven prachtige bruidsduiven, losgelaten en ook deze ceremonie leverde veel hilariteit op.
Daarna de groepsfoto’s op de steiger aan de Kralingse pLas, de champagne toast en het aansnijden van de heerlijk bruidstaart.

Johan en Rosita, we hebben een heerlijke dag met jullie mogen beleven.
Van harte gefeliciteerd, houdt de humor vast; wij wensen jullie een fantastische en zorgeloze toekomst!

[envira-gallery id=”1207″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.