Het huwelijk van Patrick en Titia Jorissen uit Den Haag beloofde op 8 oktober een super dag te worden, en dat werd het dus ook! Het weer was perfect, niet te warm en droog.

We begonnen in Den haag Bij Patrick zijn ouders. Na aankomst bij Patrick dronken we gezellig een kopje koffie en daarna ging ik alvast op weg naar Titia. Wilma bleef bij Patrick achter en zij reed met Patrick mee naar Hoek van Holland.
Titia had voor Patrick een super verassing; een Austin Martin super car! In Hoek van Holland was het gezellige drukte.
Pa, Ma, broer, vrienden, familie en de ceremoniemeesters Samantha en Mireille waren druk in de weer om alles, voordat Patrick aankwam, perfect in orde te hebben.
We waren er helemaal voor, toen ik het telefoontje van Wilma kreeg dat Patrick er aan kwam.

Alle aanwezigen gingen naar buiten om Patrick op te wachten en nadat haar broer Patrick in de deuropening verwelkomde was Patrick even in de war; waar was zijn Titia?
Titia wachtte achterin de woonkamer in spanning op haar Aanstaande; hij vond haar, ging op z’n knietjes en bood Titia het bruidsboeket aan.
Het was een mooi emotioneel moment; de zakdoekjes konden tevoorschijn gehaald worden!

Nadat iedereen weer een beetje bekomen was, gingen we op naar de Lindenhof in Delft. In en om deze schitterende trouwlocatie hebben we ook een mooie locatie opnamen kunnen maken.
13.30 uur kwamen er al vele belangstellenden; Samantha en Mireille liepen al organiserend druk heen en weer, 14.00 uur was het dan eindelijk eindelijk zover.
De trouwambtenaar, Theo Schmidt, kwam als eerste binnen, gevolgd door Patrick, daarna de bruidsmeisjes en toen met veel applaus kwam Titia met Pappa de trouwzaal binnenlopen, ze straalde!
Er moest uiteraard ook nog Ja-gezegd worden en beiden schreeuwden het bijna uit: Jazeker! Het aanschuiven van de ringen ging niet direct helemaal gladjes, het was even wringen, maar het lukte.

Na de ceremonie volgde de druk bezochte receptie, de bruidstaart, een heerlijk culinair hoogstaand diner en daarna kon met de openingsdans de spetterende feestavond beginnen.

Patrick en Titia, van harte gefeliciteerd! Wij hebben een topdag mee mogen maken en wij wensen jullie heel veel geluk en een fantastische toekomst!

[envira-gallery id=”1197″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.