Patrick en Marjon uit Gorinchem zijn hevig verliefd en niet alleen op elkaar , maar ook op hun super mannetje!  En met hun drietjes besloten ze om te gaan trouwen en dus werd 16 september hun grote dag!  Marjon heeft een eigen kapsalon, dus zich super mooi maken voor haar aanstaande man was geen enkel probleem.

Het was prima weer, niet echt zonnig, beetje gesluierd en dus perfect foto(trouw)weer.  Patrick kwam samen met zijn mannetje aangereden in een echte Pick-up en nadat hij zijn Marjon het bruidsboeket had overhandigd en zij van alle emotie een beetje waren bekomen, reden we naar Fort Vuren voor de locatieopnamen.

Daarna reden we door naar een prachtige molen aan de Linge, waar Patrick ( hij is een perfecte timmerman…) een zelfgemaakte schommel had opgehangen en uiteraard werd daar vrolijk gebruik van gemaakt.  Na hard werken om een mooie serie te realiseren, vroeg de maag ook wat.  En dus werd bij de molen heerlijk gepicknickt.

Na de picknick werd het tijd om te gaan trouwen en dus op weg naar De Lingenhoeve in Oosterwijk.  Bij aanvang van de  ceremonie kwam eerst Patrick binnen en daarna schreed Marjon samen met haar Papa de trouwzaal in.  Papa was duidelijk geëmotioneerd; het is tenslotte niet niks, je dochter weggeven!   Het werd een mooie, vrolijke ceremonie en nadat zij hun levenslange JA- woord hadden uitgesproken en bij elkaar de ringen hadden omgedaan, waren zij eindelijk getrouwd!

Na de trouwceremonie werden de groepsfoto’s gemaakt en de heerlijk bruidstaart aangesneden.  Het feest kon beginnen!

Patrick en Marjon, van harte gefeliciteerd, heel veel geluk en een prachtige toekomst toegewenst met jullie mooie mannetje!

[envira-gallery id=”1167″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.