Een bijzonder lief stel, dat zijn Madelon en Melvin uit Vlaardingen.

Zij zijn 10 juni getrouwd in het mooie oude stadhuis van Vlaardingen. We begonnen bij Madelon in de ochtend. Terwijl Wilma bij Madelon bleef, ben ik nog even naar Melvin gegaan om daar bij hem thuis wat informele familie foto’s te maken.

Madelon stond op de bank in de tuin te trappelen van ongeduld , toen Melvin in de supermooie Rolls-Royce kwam aangereden. Ze sprongen in elkaars armen en bleven ademloos naar elkaar kijken. Ze genoten; en terecht!

De locatieopnamen hebben we gemaakt in Broekpolder en het was inmiddels behoorlijk warm geworden. Maar we hielden stand in de hitte en na de locatie gingen we weer terug naar het ouderlijke huis van Madelon. Alle gasten werden met een originele Engelse dubbeldekker naar het stadhuis gereden.

Toen Madelon en Malvin aan kwamen rijden werd er spontaan gejuicht. De ceremonie werd op originele en humorvolle wijze door trouwambtenaar Monique geleid; de ringen werden met de hulp van mama Sanne door de eenjarige ( hij was die dag echt één jaar geworden!) Tygo aangeboden. Dat ging heel goed; alleen het loshalen van de koordjes aan de ringen ging een beetje stroever. Uiteindelijk zaten de prachtige ringen toch om hun vingers en konden zij de akten gaan tekenen.

Na de ceremonie werden de door ons aangeboden 7 witte bruidsduiven losgelaten, de groepsfoto’s werden gemaakt en daarna gingen we naar Lodge 25 voor een heerlijk diner.

De spetterende feestavond werd in pakhuis Prikkewater met een mooie openingdsdans geopend.

Melvin en Madelon, wij hebben van jullie genoten. Wij wensen jullie heel veel geluk en een fantastische toekomst!

[envira-gallery id=”712″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.