Wouter en Sigrid uit Zwijndrecht zijn 1 juni in het mooie slot Loevestein getrouwd.

Wouter en Sigrid hebben iets met kastelen en daarom kozen zij ook voor deze prachtige lokatie. Het was prachtig weer en alle ingrediƫnten waren aanwezig om er een Top dag van te maken. Chantal, onze Visagiste en Hairstyliste, had Sigrid super opgemaakt en hairstyling toegepast. We begonnen bij Sigrid en nadat Wouter in een originele Ford Mustang uit 1965 zijn Sigrid kwam ophalen, kon het feest beginnen. Chauffeur Ton Breure, ook eigenaar van deze super old-timer, had er veel zin in en onze samenwerking liep perfect.

Op Slot Loevestein hebben we een mooie serie foto’s gemaakt en na een heerlijke lunch in het mooie stadje Woudrichem gingen we weer op weg naar Slot Loevestein voor de trouwceremonie. Het bruidspaar werd door de kasteelheer ontvangen en hield een leuke speech.

Het bereiken van de trouwzaal is best wel een hele klim, maar dan heb je ook wel wat: een prachtige Authentieke trouwzaal! Op originele en humorvolle wijze praatte Ilze Boerenboom Sigrid en Wouter perfect het huwelijk in en daarna volgden het loslaten van onze bruidsduiven en de groepsfoto’s, toast en de bruidstaart.

Sigrid en Wouter, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

[envira-gallery id=”727″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.