Cora en Hein Bauer

Lieve Wim en Wilma,

Op 1 feb. 2018 waren wij op zoek naar een fotograaf.  Wat voor soort fotograaf en een bijzondere fotograaf met gevoel en passie voor zijn vak.
Daar hebben we een klein beetje onze wens uitgelegd en  nog geen 5 minuten later belde Wim Stad mij op. Ik was verrast zo snel een reactie te krijgen.

Ik heb een spontaan gesprek heb ik met Wim Stad gehad. We hebben in de zelfde week nog een kennismakings gesprek gemaakt in Wim zijn studio.
We zijn gastvrij ontvangen door Wim Stad en zijn vrouw Wilma. Wat een fijn gesprek hebben we gehad; we zijn naar huis gegaan met heel veel informatie.
Er zijn een paar weken overheen gegaan omdat we ook graag informatie van andere fotograven wilden, om zo tot een goede beslissing te komen.
Het bezoek bij mij Wim Stad bleef  in mijn hoofd hangen. De rede daarvoor was dat ik, (Cora) een aantal verrassingen in-petto had voor mijn man.

Daarom wilde ik graag een goede fotograaf die de emotie goed vast weet te leggen op de gevoelige plaat.
Ja, u leest het goed mijn man Hein Bauer we zijn 5 jaar geleden getrouwd maar dit afgelopen 5 jaar is niet erg makkelijk voor ons geweest.
Toen hadden we geen echte vakfotograaf en geen trouwboek ontvangen.
Wij gingen op 10 juni 2018 jl. onze echte trouwdatum, ons Houten Jubileum vieren en daar hebben wij ook een motto aangegeven.
Wij wilden ook erg dankbaar zijn voor het leven, want na wat donkere wolken boven ons hoofden wilden wij het leven vieren.
Het is tijd voor een feestje en wat voor feestje; een geweldig feestje!

Ik, Cora heb alles maar dan ook alles uit de kast gehaald om er een geweldige top dag van te maken.
Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb opnieuw een afspraak met Wim Stad gemaakt.
Na een goed gesprek hebben wij elkaar de hand geschud en afgesproken dat we ervoor gaan om er een top dag van te maken.

De voorbereiding is niet helemaal over rozen gegaan. We zijn wat obstakels tegengekomen.
Maar met de steun van Wim en Wilma Stad die mij enorm hebben geholpen en ons telkens weer met beide benen op de grond hebben laten staan.
Vanwege de verrassingen voor mijn man kon ik sommige moeilijke momenten niet met mijn man delen maar gelukkig wel met Wim en Wilma.
Deze dag heb mijn man Hein mij kunnen bewonderen in drie verschillende mooie jurken.
ik ben gestart met een kante ivoor kleurige cocktail jurk, daarna ”tijdens de ceremonie droeg ik een mooie “ off White” bruidsjurk.
Na onze ceremonie zijn we ons beiden wederom gaan omkleden.
Wim Stad ging met Hein en onze schoonzoon Nathan om te helpen.
Wilma Stad ging samen met Angelique Bauer en  Cora mee om haar te helpen in haar laatste outfit en zo als een heel nieuw bruidspaar tevoorschijn te komen.

Wat deze dag nog meer bijzonder maakt is dat fluitist Paul Smithuis prachtige nummers speelden; de zakdoekjes gingen van hand tot hand.
Wat kan Paul Smithuis de mensen raken met de sound uit zijn dwarsfluit.
Na de ceremonie heb omgekleed in mijn derde jurk; een prachtige Konings blauwe gala jurk met een sleep.
Dit was ook een verrassing voor mijn man en met de mooie klanken van Paul Smithuis werd het een fantastisch mooi afsluiting; in een woord GEWELDIG!

Het is nu  precies een maand geleden, maar het voelt nog steeds als de dag van gisteren.
Graag wil ik met deze tekst hier onder afsluiten;

Lieve familie en vrienden,
Wij hebben 10 juni 2018 jl. ons ja-woord opnieuw aan elkaar gegeven met als erop en aan.
Dit moment willen wij opnieuw beleven.
Samen met heel veel lieve mensen om ons heen hebben wij ons ja-woord opnieuw aan elkaar gegeven. Het was een geweldig mooie dag die niemand ons meer kan afnemen!
We hebben er bijzonder van genoten. En dan vooral onze grote dank naar de lieve mensen die onze dag zo mooi hebben gemaakt;
Wim en Wilma Stad,  Paul Smithuis en onze Babs Willy van Vuuren, Airis van 2Tasty, Arie’s bakery en niet te vergeten mijn zusje Angelique Bauer.
Zij was onze gastvrouw en bruidsmeisje.
Alle mensen die getuigen waren van deze bijzondere dag hartelijk bedankt voor alles!

Veel liefs van Hein, de volle neef van Frans Bauer en Cora Bauer.