Een bijzonder stel, die Richard en Nicolet Bouwens, dat zijn ze zeker! Dit lieve stel zijn 21 juli in het mooie Huisduinenkerkje in Den Helder getrouwd.
Het moest er maar een keer van komen vonden ze. Hun twee leuke zoontjes Sem en Lucas vonden dat dus ook en dus werd er getrouwd!

We begonnen bij Nicolette thuis in Julianadorp en het was daar een gezellige drukke boel. Na een serie foto’s bleef Wilma bij Nicolet en Wim ging ook nog even naar Richard in Den Helder.
Daar waren ook Sem en Lucas aanwezig. Voor het aankleden van de kids moest wel enige vorm positieve energie aangewend worden; Richard vond het allemaal wel best.
Ze zagen er allemaal perfect uit!

Ceremoniemeester Michael had de organisatie perfect in de hand; alles liep op rolletjes.
Nadat Wim een uitgebreide serie bij Richard thuis had gemaakt, kon hij op weg naar zijn Nicolet . Nicolet zag er in haar prachtige trouwjurk fantastisch uit en kon niet wachten om haar Richard in de armen te kunnen sluiten. We hadden haar in de tuin, op de bank, geposteerd.
Richard kwam aangereden in een super mooie Limousine, waar hij en de kids comfortabel in zaten. Bij het opendoen van de voordeur dacht Richard; daar staat ze dan. Niet dus!
Opa en Oma Toet verwelkomden Richard en hij moet naar de tuin om Nicolette het Bruidsboeket te kunnen overhandigen.
Bij aankomst bij Nicolette werden over en weer diverse zakdoekjes uitgedeeld; het was een mooi emotioneel moment.

De locatiefoto’s hebben we gemaakt bij de Oranjerie en het Park. Het is een mooie serie foto’s geworden.
Maar er moest uiteindelijk ook nog getrouwd worden en dus gingen we op weg naar het mooie Huisduinenkerkje in Den helder waar top trouwambtenaar Ronald Kruis hun al ongeduldig stond op te wachten.

De huwelijksceremonie was een aaneenschakeling van mooie momenten. Neefje Robin gaf een mooi kort verhaaltje en ook zus Anne sprak op emotionele wijze het bruidspaar toe.
Het verhaal van Anne kwam regelrecht uit haar hart en gaf aan hoe mooi de band tussen de zussen is. En ja hoor, de zakdoekjes werden weer algemeen rondgedeeld.
Trouwambtenaar Ronald Kruis is een echte entertainment trouwambtenaar. Met veel humor en passie praatte hij Nicolet en Richard het huwelijk in.

Na de ceremonie werd in Dansschool Corma de bruidstaart aangesneden, daarna volgde een heerlijk buffet.
Toen kon het feest losbarsten, waarbij de Papa van Nicolet , Nico, samen met Wim zingend en gitaar spelend met veel passie het mooie “Butterfly Kisses” ten gehore brachten.

Nicolet , Richard, Sem en Lucas, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn een fijn stel en wij wensen jullie nog heel veel geluk en voorspoed!

[envira-gallery slug="richard-en-nicolette-bouwens"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.